Radics Gigiből világsztár lesz?
A 15 éves énekesnőre olyan karrier vár, mint Whitney Houstonra: Andy Vajna a pénteki Megasztárt a élőben hallgatta végig, erre mondta. „Téves az az elképzelés, hogy egy pályakezdő tehetségnek mecénásra van szüksége, aki pénzeli és aki a kapcsolatai révén olyan társaságba viszi, ahonnan gyakorlatilag minden ajtó nyitva van. Giginek sem erre van szüksége. Ő egy kivételesen tehetséges hölgy, fantasztikus a hangja és az is, ahogy bánik vele. Neki nem lesz másra szüksége, mint rengeteg kitartásra, elhivatottságra, szorgalomra és hitre. Ha elhiszi, hogy belőle akár egy új Whitney Houston lehet – és erre minden adottsága megvan egyébként – akkor az is lesz, akár itthon énekel, akár Amerikában” – nyilatkozta a Borsnak  Andy  Vajna.
Gigi öt éves kora óta dalol, édesapja szerint már akkor kiderült, hogy különleges adottsággal rendelkezik. Péntek este Whitney Houston “I will allways love you” című dalát adta elő olyan elementáris erővel, hogy attól a nézőtér szó szerint felrobbant.

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=3463

Beküldte: - ápr 15 2012. Kategória Bulvár, Megasztár, Popzene. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin