Kylie Minogue és Kállay-Saunders András
A Coca-Cola Magyarország zenei programjában Kállay-Saunders Andrásé lett a megtiszteltetés, hogy egy közös dalban szerepeljen napjaink egyik legnagyobb rnb sztárjával, Taio Cruzzal. A speciális duettet a tegnapi napon rögzítették egy budapesti hangstúdióban.

Kállay-Saunders András, aki közel 20 000 szavazatot gyűjtött a Coca-Cola Magyarország által meghirdetett, augusztus 31-én lezárult versenyen, kedden vonult stúdióba, ahol felénekelte a duetthez szükséges énekrészeket. Az elkészült felvételt Taio Cruz részvételével fogják készre keverni, majd az elkészült dalt természetesen megismerheti a magyar közönség is.

„Óriási megtiszteltetés, hogy egy nemzetközi szinten jegyzett, hatalmas sikereket elérő sztárral készíthetek közös felvételt. A rajongóim nélkül ezt nem értem volna el, ezért köszönöm mindenkinek, aki rám szavazott!”, mondta el Kállay-Saunders András.

András Taio Cruz Higher című dalában mutatta meg képességeit, azokat a részeket énekelte fel, ame

lyekben korábban Kylie Minoque is együttműködött a brit énekessel. A stúdiófelvételen személyesen ugyan nem, de életnagyságú bábuként Taio Cruz is jelen volt, így támogatva a fiatal tehetséget. A különleges eseményen András két szerencsés rajongója is ott lehetett, akik egy sorsolás nyerteseiként vehettek részt a nem mindennapi találkozáson.

Az elkészült felvételt hamarosan hallhatja a nagyközönség, András pedig minden bizonnyal színpadon is elő fogja adni a közeljövőben a közös dalt.(napiasz)

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=2050

Beküldte: - szept 17 2011. Kategória Bulvár, Megasztár. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin