VV Ildi és a Csillag SzületikVannak emberek akik valamit jól csinálnak és ezzel híressé válnak, híres emberek lesznek. Aztán vannak a különcök, extravagánsak vagy csak érdekesek, akik a televízióban celebek lesznek. Végül pedig vannak akik híresek vagy celebek akarnak lenni mindenáron, ilyen például a Való Világ 4 során megismert Tomai Ildikó. VV Ildi most a Csillag Születik 2011 műsorban próbálkozik, de még nem tudni mekkora sikerrel.

A Tomai családban nem ő az egyetlen médiába vágyó lány, nővére Beatrix már tavaly sikerrel megnevettette az X-Faktor közönségét és zsűrijét is produkciójával, melynek fénypontja a lábai közé való betekinthetőség volt. Beatrix idén a Csillag Születik válogatásán is megfordult, de úgy tudjuk el is köszöntek tőle.

VV Ildi szinte görcsösen küzd a celebbé válásért, apró sikerei is voltak. Egy apró statiszta szerep a Barátok közt című sorozatban és egy rövidke idő a Való Világ 4-ben már kipipálva. Kíváncsian várom, hogy vajon bejut e a műsorba. Végső soron ha ez sem jön össze akkor még mindig levetkőzhet valamelyik magazinnak azzal is életben tartva ismertségét.

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=80

Beküldte: - márc 20 2011. Kategória Csillag Születik 2011. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

4 hozzászólás - “VV Ildi és a Csillag Születik”

 1. RibiRozi

  Elképesztőek ezek a libák :) ))

 2. Béci

  Önbizalom az van! Nem képernyőre való ez a bige!

 3. “Csillag születik első két szériája olyan tehetségeket fedezett fel ,mint a 4 For Dance, a Kutyakölykök, Csikó Szabolcs, Tabáni István, Vásáry André.”
  …és akkor jön vv Ildi – majd verset mond talán!

 4. Balcó82

  Istenem ez a paraszt liba mi a francnak erölködik, TAKARODJÁ HAZA A PUSZTÁBA AZT KAPÁLJÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin