VV Ildi, Bencsik Adrienn Csillag Születik 2011 bukásokA Csillag Születik 2011 válogatás nem csak pozitív meglepetéseket hozott, bizony láthattunk jó pár hatalmas bukást is. Ezek közül is kiemelkedett a Való Világ 4 során megismert VV Ildi szereplése.  Ildi már-már Mekk Mesterre emlékeztet, ahogyan próbálgatja magát a médiában. Rövidre sikerült Való Világ szereplése és Barátok közt statiszta villanása után a Csillag Születik fellépés jelentette a mélypontot, Fáy Miklósék azt sem tudták hirtelen, hogy sírjanak vagy nevessenek. Az erősebb idegzetűek újra megnézhetik VV Ildi szenvedését:

Bencsik Adrienn úgy gondolta, hogy szépsége elég lesz a Csillag Születik 2011 válogatáson való továbblépéshez. Szirtes Tamástól meg is kapta az igen szavazatot, de a többiek józan eszükre hallgatva a pocsék énektudományt határozott nemmel honorálták. Adrienn mozgása és szépsége viszont biztos sikert jelenthet sztriptíztáncosként. Javaslom a hölgy Csillag Születik 2011 videóját hang nélkül megtekinteni:

Józsa Melinda által előadott Csendes éj című dal is kiverte a biztosítékot a Hernádi Juditéknál. Valószínűleg csak a poén kedvéért jutott át a hölgy az első rostán. Nagyjából fél perc kellett ahhoz, hogy az emberben tudatosuljon, hogy mit is hall most. Melinda azonban próbálta menteni a menthetőt és elárulta, hogy a Mennyből az angyalt is el tudja énekelni. Gyorsan kapott négy nemet mielőtt belekezdhetett volna. Bátrak újra megnézhetik a produkciót:

Volt még pár sokkoló próbálkozás, de talán egyszerre ennyi elég a művészetek sárba tiprásából. Valószínűleg a következő Csillag Születik 2011 válogatások is termelnek ki még negatív csúcsokat az igazi sztárjelöltek mellett.

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=309

Beküldte: - ápr 5 2011. Kategória Csillag Születik 2011. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin