Oroszlán Szonja férjhez mentA Csillag Születik zsűrijének egyik tagja, Oroszlán Szonja titkos házasságával járult hozzá a műsor hírveréséhez. A nász hírét barátai is csak a Facebook oldalán kapták. Maga az esküvő pedig New York-ban volt. A szerdai esemény időzítése tökéletes, a Csillag Születik így a bulvársajtóban is előkelő helyen szerepelhet.

Oroszlán Szonja kép

Szonja egyébként gondosan titkolta a magánéletét, bár ez a Csillag Születik zsűritagjaként egyre nehezebbé vált. Párjával T. Zoltánnal alig egy éve ismerkedtek meg, éppen a Facebook segítségével. A fiatalember egyébként nem médiaszereplő, teniszoktatóként keresi meg a betevőt. A művésznő már tavaly ősszel nyílvánosan mutatkozott élete párjával. Az ifjú pár minden bizonnyal április első hetének végéig élvezi a nászutat. Megtehetik, mert Szonja csak április 10-én szerepel színházban, a Csillag Születik 2011 pedig még felvételről megy.

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=149

Beküldte: - márc 26 2011. Kategória Csillag Születik 2011. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

1 hozzászólás - “Oroszlán Szonja férjhez ment”

  1. kareszka

    Vajon meddig fog ez tartani? Bár így sokat ír róla az újság, meg szerepel minden bulvár oldalon, utána meg a válása miatt beszélnek majd róla.

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin