Krizbai Teca a Csillag Születik válogatásonA tegnap este adásba került Csillag Születik 2011 válogatás utolsó továbbjutója egy fiatal hölgy volt. A mindössze 15 esztendős Krizbai Teca születése óta sötétségben éli életét, teljesen vak. A Demjén Ferenc féle “Szabadság vándorai” című dal teljesen elcsendesítette a közönséget és a zsűri is csodálattal hallgatta, majd a végén felállva tapostak hosszú perceken át. Krizbai Terézia dicsérő szavak mellett négy határozott igennel folytathatja a Csillag Születik műsorban való szereplését. Íme Teca produkciója:

A fiatal lány hallgatva tanulja meg a dalokat. Teca a magyar női Stevie Wonder angol nyelven is megállja a helyét. Nézzétek meg ahogy a ABBA slágerét, a”The winner takes it all”-t énekli, természetesen zongorázva.

[poll id="8"]

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=450

Beküldte: - ápr 10 2011. Kategória Csillag Születik 2011. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

9 hozzászólás - “Krizbai Teca a Csillag Születik válogatáson”

 1. Veonka87

  Libabőrös lettem, annyira tetszett :)
  A Queen-t is szuperül énekeled, hajrá Teca!

 2. Brigit

  Gyönyörű volt, nagyon jól átjött a dal érzése!
  Teca csak így tovább!

 3. Kamasz Erzsi

  Csak most tudtalak meghallgatni,gratulálok,csodálatos volt!!!Szombaton
  szorítok!
  Puszi!Tápióbicskéről,Erzsi néni

 4. kovács erzsi

  a teca nem tud énekelni. csak sajnálatból van még benn. a zsűri már kidobta . az sms ezők miatt van még benn. gáz lenne ha ő nyerné meg. nem tud énekelni tök gáz!!

  • boros adrián

   te talán jobban tudsz énekelni akkor mért nem mentél! szerintem te hülye irigy vagy és nem értesz hozzá örülnél ha félig igy tudnál énekelni mint Teca drukkolok neki hogy ő nyerje meg!!!

 5. EjjhHjajjh

  Emberek…. azért mert valaki vak, még nem kellene szánolmból az egekbe magasztalni. Ez már az egészséges emberek igazságtalan kirekesztése… Egyáltalán nincs jó hangja ennek a csajnak. Ha nem lenne vak, kb már az elődöntőn ki esett volna. Az X-faktorban esélye nem lett volna még a legrosszabb középdöntös ellen sem… Meg ott van az a retard mc gyufa is, hol tud az reppelni? Az a nyomorék barom még azt se tudta h mit jelent h mc… Erről van szó, ezek ilyen szánalom előadók, akkor lesz probléma ha tényleg elhiszik magukról majd h jók…

  Ti meg akik nyaljátok a valagát ennek a vakondnak, hülye barmok vagytok, vagy csak süketek.

 6. bebe65

  sajnos még mindig az eladhatóság számít! Pedig szerintem egy kiemelkedő tehetség ugyanúgy eladható mint az akit megcsinálunk. talán még a valódi tehetség kevesebb költségbe kerül, viszont az biztos, hogy kevésbé rángatható, és talán a lelkét sem adja olyan könnyen mint a másik. Nem mondom én, hogy ne segítsünk a vak kislányon ,de ő nem győzte, sem munka sem tudás nincs a birtokában a győzelemhez. Rendkívül hamis és pontatlan az éneke.viszont tényleg szívszorító, ahogy a színpadon megjelenik. A kisfiú aranyos és bájos ahogy ízesen beszél, de hol van ez akár a harmonikás fiúhoz akár a táncos csapathoz? fa ,színtelen hangján egysíkú pontatlan előadást produkált számunkra. Ezért nem is marad majd fenn a rostán sem ő sem a vak kislány . Szánalmas ez a helyzet mert a média felelőssége jelentős akár az ízlés formálásban akár a “Győztesek” személyiség zavarainak kialakulásában .

 7. merci

  igazad van sajnalja a zsuri kidobni de ha o a kovetkezo musorba tovabjut garantalom hogy tobet nem fogom nezni a csilagszuletiket

 8. merci

  igaza van a kovacs zsuzsinak csak azert van bent mert a zsuri nem akarja oszetorni aszivet. Nem birom mert nem on magat agya szineszkedik en ahogy leg elsobszor latan a scilagszuletikben mar akor latszot rajta hogy mas akar leni mint ami en tole tobet vartam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!de ha o a kovetkezo dontobe beju nagyon rosz lesz.nem neki valo az enekles inkab menyen wc takaritonak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin