Everdance a Csillag Születik 2011-benAz Everdance tánccsoportnak már a színpadra vonulásakor lehetett érezni, hogy a Csillag Születik 2011 zsűrijének most profikkal lesz dolga. Egy apró érdekesség is kiderült, miszerint az alakulat megálmodója Takács Péter korábban a 4 ForDance tagja volt, de még azok sikere előtt kivált és 2007-ben életre kelltette az Everdance csoportját. Mindig hiányérzetem van csoportok szereplésekor, ezt most itt a táncosok felsorolásával pótlom. Tehát a Csillag Születik 2011 videón az Everdance látható, melynek tagjai: Sasfalvi Beáta, Majoros Angéla, Nod Diána, Szanyi Annamária, Lázár Anita, Salamon Márk, Takács Péter, Szanyi Szabolcs, Barta Attila, Lőrincz Sándor. Lássuk a produkciót:

Az Everdance természetesen továbblépett. Egyedi, rabul ejtő stílusuk ötvözi klasszikus balett, a hip-hop, a magyar néptánc, a latin táncok elemeit. A profi táncosok által megmutatott “Everdance” stílust hamarosan az egész ország ismerni fogja a Csillag Születik által.

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=285

Beküldte: - ápr 3 2011. Kategória Csillag Születik 2011. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

6 hozzászólás - “Everdance a Csillag Születik 2011-ben”

 1. Lolita

  Eszméletlen volt, én Salsazom, de ez a sokszínűség nagyon megfogott!
  Várom már a következő alkalmat mikor láthatom az Everdance csapatot!

 2. DanceGirl

  Imádom a táncot és imádom az Everdance-t!

 3. Pilóta

  Annyira nem értek a tánchoz, de ezt élveztem, látványos volt :)

 4. TangoGirl

  Ez egyszerűen fantasztikus volt, szerintem jobb mint a 4 For Dance!

 5. judith

  Szuper volt!!! A sokszínűség, a tánc, a zene, a koreográfia……úgy egészben jó volt!!!! Ja, és MAGYAR!!!!!!

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin