Csillag Születik zsűrijeA Csillag Születik második szériájának zsűrijét kérték fel újra a tehetségek értékelésére. Így a zsűri a következőképpen alakul: Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Szirtes Tamás, Fáy Miklós.

Oroszlán Szonja híres színésznő, elsősorban filmszerepei tették ismertté. Szerintem ő a zsűri leggyengébb láncszeme.

Hernádi Juditot ismeri az ország már évtizedes pályafutása. Számos filmszerepe mellett rendszeresen látható színházi előadásokban és az RTL Klub műsorainak szereplője már régóta.

Szirtes Tamás a Madách Színház igazgatója és kiemelkedő rendező. Nagyszerűen fogalmazza meg kritikáit és szinte minden alkalommal hasznos tanácsokkal látja el a Csillag Születik tehetségeit.

Fáy Miklós a hivatásos kritikus. Mindig megtalálja azt ami nem volt jó és 10 pontosra sosem ítél produkciót. Jól eltalált bemondásai színesebbé teszik a műsort.

Én sajnálom, hogy az előző zsűrit visszacserélték. Szerintem Fábry Sándor és Falusi Mariann többet hozzáadott a showhoz. A jelenlegi zsűri természetesen szakmai szempontból biztosan megfelelő. Pusztán nem érzem olyan szórakoztatónak, mint elődeiket. Természetesen Hernádi művésznő humorához nem fér kétség. Oroszlán Szonja viszont inkább csak idétlen vihogásával honorálja a csattanókat. Talán jobb lett volna a két zsűri elegyével indítani a Csillag Születik 2011 műsorát.

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=37

Beküldte: - márc 17 2011. Kategória Csillag Születik 2011. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

1 hozzászólás - “Csillag Születik zsűrije”

  1. [sf]benedictus

    Ezen az oldalon még akár szavazhattok is, melyik a kedvenc zsűritagotok ;)
    http://csillag.xn--szletik-o2a.com/online-szavazas/csillag-szuletik-zsuri-ki-a-kedvenced/

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin