Csillag Születik továbbjutókMa este újabb tizenkettő előadó lép színpadra a Csillag Születik 2011 középdöntőjében. Közülük is mindössze négy továbbjutó lesz az est végére, tehát nyolc produkció kiesik a küzdelemből. Azonban még mielőtt a mai fellépőkről esne szó nézzük meg, hogy mely az a négy előadás ami már biztosan ott lesz a döntőben.

Nem okozott meglepetést László Attila, a középdöntőben is nagy sikert aratott egy újabb Máté Péter dallal. A “Most élsz” című slágert is hatalmas taps követte és a zsűri is elismerően beszélt róla, illetve pontozott. László Attila Csillag Születik videóját újra nézheted, bár Máté Péter dalainak jogtulajdonosa az RTL Klub-nak nem engedélyezte az internetes megjelentetést.

László Attila: Most élsz (Máté Péter)

Az interneten a nézők véleményeit ismerve Mr. Joe továbbjutása sem volt kérdéses. A Csillag Születik első válogatóján maradandót alkotó Horváth Józsefet én már akkor a magyar Joe Cocker-nek tituláltam, a középdöntőben ezt alaposan alá is támasztotta azzal, hogy a híresség “Unchain my heart” című dalát adta elő.

Mr. Joe “Cocker: Unchain my heart

Bevallom, hogy a harmonika virtuóz Szabó Ádám továbbjutására nem vettem volna mérget, hiszen ott volt a Czemende zenekar vagy éppen Csemer Boglárka is. Azonban a produkciója megérdemelte, hogy a Csillag Születik legjobb nyolc előadója között is megmutassa tehetségét. Érdemes újra meghallgatni Szabó Ádám játékát a harmonikával!

Szabó Ádám harmonikájával

Egy táncos produkció is ott lesz a Csillag Születik 2011 döntőjében, mivel az Everdance kitáncolta a továbbjutást. Színes előadásukkal megérdemelten jutottak tovább.

Everdance parádés táncelőadása

[poll id="11"]

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=637

Beküldte: - ápr 30 2011. Kategória Csillag Születik 2011. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin