Csillag Születik elődöntőSzombat este, immár élő adásban folytatódik a Csillag Születik 2011! Az este fél kilenckor startoló elődöntőben a válogatásokról továbbjutó előadok közül egy tucatnyian mutatják be tudásukat ismételten a nézőknek és persze az őket értékelő zsűrinek. Természetesen a Csillag Születik elődöntőktől kezdődően már a tévénézőket is bevonják a döntésbe.

A továbbjutott művészek két elődöntőben bizonyíthatják tehetségüket. Az első elődöntő fellépői az első és második válogatás tehetségei közül kerülnek ki. Hangszeres produkcióval Szabó Ádám harmonikás és a hegedű trió, a Virtuoso. Szóló énekkel a csodálatos hangú Mr. Joe, a kínai lány Timi Chen talán éppen egy újabb sláger kínai feldolgozásával, a dadogós rapper, azaz Farkas Gyuri “MC Gyufa”, a nagyra nőtt  operett énekes Buzás Viktor, a komolytalan opera énekes Erős Dávid és a 2010-ben Erdély Hangjának választott László Attila. Táncos előadással a sokszínű Everdance, a balett virtuózai a Kuthy házaspár és a táncoslábú alakulat, az Appril Project. Végül, de nem utolsó sorban a stand up-os Habodász István küzd meg a továbbjutásért.

Szavazz itt!

[poll id="10"]

Emlékeztetőül néhány Csillag Születik 2011 videó, melyek még nem szerepltek oldalunkon:

László Attila – Egyszer véget ér

Habodász István – A nagy senki

Szabó Ádám mesteri harmonikázása

Nagy-Kuthy Zoltán és Kuthy Mercedes produkciója

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=563

Beküldte: - ápr 21 2011. Kategória Csillag Születik 2011. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

3 hozzászólás - “Csillag Születik elődöntő”

  1. Na és nem tudod hányat ejtenek ki közülük az elődöntőben?

  2. terenyi nóra

    Imádlak László Attila anyira cuki a hajad és a hangod az mennyei

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin