Csillag Születik 2011 műsorvezetőiA Csillag Születik 3. évada nem a megszokott párossal indul útnak, Stohl András helyét egy kevésbé ismert figura veszi át. Természetesen Ördög Nóri folytatja a leendő csillagok bekonferálását.

Az újonc – aki Stohl buci esetleges börtönbe vonulása miatt is került képbe – Nagy Sándor sem tekinthető a szó szoros értelmében újoncnak. Más televíziós csatornákon már vezetett műsorokat. Például a Z+ csatornának volt, illetve a Viasat-nak jelenleg is műsorvezetője. A szegedi születésű úriember egyébként maga is szereti a zenét, hangszereket is gyűjt. A Csillag Születik 2011 esetén számára a legnagyobb újdonság, s talán kihívás is az élő műsor megvalósulása.

Bevallom én még nem láttam sokat Nagy Sanyit szerepelni (pedig van egy autós, és az Álomépítők című műsora). Kíváncsian várom, hogy sikerül e neki Ördög Nóri bájos mosolyát kiegészíteni férfias incselkedéssel és humorral.

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=24

Beküldte: - márc 15 2011. Kategória Csillag Születik 2011. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin