A Csillag Születik 2011 legnépszerűbb dalaA szó szoros értelmében a Csillag Születik 2011 zsűrijének és stábjának is a könyökén jött ki egy dal. a válogatókon A több ezer jelentkezőből száznál is többen ugyanazzal számmal kívánták lenyűgözni a Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Szirtes Tamás és Fáy Miklós alkotta zsűrit. Persze volt több énekes is akik korábbi tehetségkutató műsorokban népszerűvé vált dalokkal próbálkoztak. Azonban csak a Janicsák Veca által felkarolt mű vált unalmassá a Csillag Születik 2011 válogatóin.

Ördög Nóri is osztotta a zsűri véleményét, hiszen volt olyan nap is, hogy több mint harminc alkalommal csendült fel a “Most múlik pontosan” című Quimby szám. Természetesen a muzsika remek szerintük is, de jóból is megárt a sok. A dalt egyébként a Quimby-t követően a Csík zenekar szabta át, majd az X-Faktor műsorban Janicsák Veca is kicsit alakított rajta.

A Csillag Születik több indulójánál tovább árnyalta a képet az a hamar észrevehető tény, hogy még a szöveget sem tudták pontosan. Arról azonban nincs információnk, hogy hányan jutottak tovább a nagy sikerű szerzeménnyel.

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=239

Beküldte: - ápr 1 2011. Kategória Csillag Születik 2011. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin