Nagy Duett: Peller Mariann és Bereczki ZoltánÚjabb páros vált ismertté a Nagy Duett szereplői közül. Peller Mariann és énektanára Bereczki Zoltán. Ők mindketten a konkurens csatornáról, az RTL Klub-ról keveredtek át a TV2 műsorába. Mariann először a Fogd a pénzt, és fuss vetélkedőben tűnt fel, de ez a gyenge nézettség miatt hamar lekerült a csatorna műsoráról. Egy évig a Reggeli műsorában tevékenykedett, de Lilu visszatérésével és Mónika bekerülésével neki nem maradt hely. Egy időre el is távolodott a képernyőtől, reggeli rádiós műsorban hallhattuk hangját.

Nagy Duett Peller Mariann és Berecky Zoltán kép

Mariann mestere Bereczki Zoltán inkább operett és színház kedvelők körében volt ismert, mígnem az RTL Klub Szombat esti láz című műsorának házigazdája nem lett (harmadik széria). Zoltán a Budapesti Operettszínház társulatának a tagja és több nagy sikerű zenés darabban játszik. A Nagy Duett egy erős párossal gazdagodott személyükkel.

A TV2 egyébként nagy valószínűséggel 10 duettel tervezi elindítani a zenei műsort 2011. április 8-án.

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=127

Beküldte: - márc 23 2011. Kategória A Nagy Duett. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

3 hozzászólás - “Nagy Duett: Peller Mariann és Bereczki Zoltán”

  1. Fanni

    Erre a duettre nagyon kíváncsi vagyok

  2. árvaipéter

    Halkan jegyzem meg, hogy Bereczki Zoltán nem ipszilonnal írja a nevét… szépmunka.

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin