A Nagy Duett zsűriVégre megismerhettük A Nagy Duett zsűrijét! A TV2 zenés vetélkedőjének döntéshozó alakulata három fős, egy hölgy és két fiatalember alkotja. A trió mindhárom tagja zenei pályán vált híressé, hozzáértésüket nem lehet kétségbe vonni. Ráadásul mindhárman kifejezetten jól ismerik a duettek világát. Lássuk őket szépen sorban.

Balázs Klári A Nagy Duett zsűri kép

Klárika számára hazai pálya duett

Balázs Klári ezúttal egyedül, Korda György nélkül szerepel a showban. Klárit azt hiszem nyugodtan nevezhetjük a duett szakértőjének, hiszen férjével számtalan duettet vittek sikerre. Az énekesnő nagyon örült a felkérésnek, de bevallotta, hogy hiányozni fog neki Gyuri a nehéz döntések meghozatalakor, de majd otthon kikéri véleményét.

Kasza Tibi A Nagy Duett zsűri kép

Kasza Tibi a Crystal-ban énekelt duetteket

Kasza Tibit a Crystal együttes motorjaként ismerhette meg a közönség. Számtalan alkotása vált népszerűvé, a zenei toplisták meghatározó szereplőjévé. Nemrég indította el szóló karrierjét. Legutóbb éppen a rivális RTL Klub Való Világ műsorában tűnt fel, a villalkókat tanította énekelni. Talán most A Nagy Duett során kényelmesebb lesz a feladata.

Dobrády Ákos A Nagy Duett zsűri kép

Dobrády Ákos is jártas duett ügyben

Dobrády Ákos a TNT nevű zenekarral vált ismertté. A duó húzóembereként ő is több nagy sikert arató dalt alkotott. 2005-ben búcsúkoncerttel zárult a zenekar működése és Ákos szóló karrier építésébe fogott. Idén azonban Ákos és Inti, azaz a TNT ismét koncertet tart abból az apropóból, hogy idén lenne 15 éves az együttes. Nem olyan régen egyébként a Megasztáros Patai Annával énekelt duettet. A népszerű énekes hozzáértésével biztosan hasznos tagja lesz A Nagy Duett zsűrijének.

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=205

Beküldte: - márc 30 2011. Kategória A Nagy Duett. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

4 hozzászólás - “A Nagy Duett zsűri”

 1. Rózsamama

  Valóban jól megtalálták a TV2sök A Nagy Duetthez illő zsűrit
  Kíváncsian várom a műsort.

 2. Pityóka

  Jaj de nagy buli lenne a Korda Gyuri bá ,)

 3. ibibaba

  A Dobrády Ákost egyenesen imádom, a Kasza Tibit nagyon-nagyon szeretem, a Korda Györgyöt szeretem, a felesége miatt viszont mindhármat rettentően sajnálom……………..

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin