A Nagy Duett: Rákóczi Ferenc és Tóth VeraTestvérharc lesz A Nagy Duett műsorban, ugyanis Tóth Gabi nővére Tóth Vera is résztvevője lesz a show-nak. A Megasztár második szériájának győztesét nem kell bemutatni a zenében jártas olvasóknak. Természetesen a duettet egy énekelni nem tudó férfi hírességgel alkotja, aki nem más, mint a rádióban ismertté vált Rákóczi Ferenc.

Nagy Duett Tóth Vera és Rákóczi Feri kép

Korábban ők ketten már szerepeltek együtt a képernyőn és kimondottan megkedvelték egymást a Hal a tortán című műsorban. Vera egyenesen azt mondta, hogy Feri a férfiideálja, míg a 40 milliós játszma házigazdája a következőket nyilatkozta korábban: “Vera csodálatos csaj. Imádom, ahogy nevet, ahogy eszik, a hangja pedig egyenesen elképesztő!” Tehát a Nagy Duett esetén nem lesz probléma kettejük kapcsolatával. Rákóczi megígérte, hogy amire képes hangjával azt meg fogja tenni a siker érdekében.

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=143

Beküldte: - márc 25 2011. Kategória A Nagy Duett. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

2 hozzászólás - “A Nagy Duett: Rákóczi Ferenc és Tóth Vera”

  1. Eminem

    Végre valaki aki tényleg tud énekelni. Szerintem Vera a Megasztár után behúzza a Nagy Duett győzelmet is.

  2. Pancsurka

    Már a végén vagyunk,de a lehető legjobb páros a Rákóczi Feri elszánt mindent beleadó mivolta miatt a legjobbra sikerült!Gratulálok nekik csak így tovább!!!

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin