A Nagy Duett, Majka álma betejsülMajka, azaz Majoros Péter álma válik valóra A Nagy Duett műsor által. No nem énekelni fog, hanem a vörös démon Liptai Claudia mellett ő lesz a show házigazdája. Majka nem titkolt vágya, hogy Klaudiával dolgozzon együtt. Korábban már az Ezek megörültek műsorban is megtörténhetett volna a közös munka, de akkor a művésznőre inkább a Megasztár 5. szériájában volt szükség.

Majka egyébként egy másik álmát kénytelen félretenni, ugyanis éppen a műsor alatt utazott volna pókerezni Monte Carlo-ba, mint az Everest Poker szponzorált játékosa. A póker versenyen pedig egymillió euroért kártyázhatott volna.Talán igaz a mondás, hogy a pénz nem boldogít, de vajon Klaudia igen. Az exvillalakó kifejezetten rajong Liptaiért, szereti humorát és talpraesett stílusát. Saját véleményem szerint is kifejezetten jó párost alkotott a TV2 a Nagy Duetthez, a show nem marad el.

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=106

Beküldte: - márc 22 2011. Kategória A Nagy Duett. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

3 hozzászólás - “A Nagy Duett, Majka álma betejsül”

  1. Fanni

    Claudia mellett szóhoz se fog jutni Majka :D

  2. Sokan utálják Majkát, nekem valamiért szimpatikus, az egyetlen ex villalakó, aki vitte valamire, sőt talán most ér fel a csúcsra, egyre nagyobb volumenű műsorokat bíznak rá. Persze ebben benne van az is, hogy a TV2-nek nincs egy Sebestyén Balázs-a.

  3. dan

    Ismerem a házat ahol majka lakik, ott lakik egyik ismerősöm mellette:D

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin