A Nagy Duett kieső: Hajdú Péter és Zoltán ErikaIsmét zenei paródiába illő előadást – sőt ezúttal mindjárt kettőt is – mutatott be Hajdú Péter a Nagy Duett színpadán. A második alakítás során már Zoltán Erika nevetéssel küszködött. Persze a zsűri ismét pontokkal jutalmazta Hajdú elefántkodását a porcelánboltban. Azonban a mai este másként sült el, mint az elmúlt 5 hét péntek estéi, a tévénézők megunták a bukdácsolást, a bikicsunáj kiejtést és elköszöntek Péteréktől. Bevallom, hogy én csodálom az eddigi továbbjutásokat. Egyszer kétszer elmegy, jó poén, de hatodszorra is? Az erősebb idegzetűek két Nagy Duett videón is újraélhetik a megdöbbentő Hajdú Péter jelenséget!

Hajdú Péter és Zoltán Erika: Everlasting love (Gloria Estefan)

Az este folyamán a nevető izmokat legjobban megdolgoztató produkció, melyet Zoltán Erika sem bírt ki nevetés nélkül, a Hajdú féle YMCA előadás volt. Sem az éneklés, sem a koreográfia nem ment a Nagy Duett bohócának.

Hajdú Péter és Zoltán Erika: YMCA

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=730

Beküldte: - máj 13 2011. Kategória A Nagy Duett. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin