A Nagy Duett: Falusi Mariann és Árpa AttilaA Nagy Duett egy újabb párosa mutatkozik be oldalunkon. Falusi Mariann és Árpa Attila is a rivális csatornán ért el eddig sikereket. Attila népszerű magyar színész, producer és forgatókönyvíró, aki 2003-ban az RTL Klub kreatív igazgatói posztjától volt kénytelen megválni a Való Világ második szériájának botrányai miatt. A sokoldalú tehetség egyébként még a Budapest Wolves rögbicsapat tulajdonosa és játékosai is, de énekelni azt nem tud.

A Nagy Duett: Falusi Mariann és Árpa Attila kép

Falusi Mariannt még annyira sem kell bemutatni olvasóimnak, mint A Nagy Duett partnerét. Együttesét a Pa-Dö-Dö-t bizonyára mindenki ismeri. Az igazán “nagy” egyéniség televíziós karrierje is az RTL Klubhoz köthető. Egy ideig a csatorna reggeli műsorát vezette, de oszlopos tagja volt a Csillag Születik első zsűrijének, sőt a Celeb vagyok, ments ki innen! játékos vetélkedőt meg is nyerte.

Kíváncsian várom, hogy A Nagy Duett fodrásza miként valósítja meg a nagy átalakulást Mariann frizurájával lévén, hogy ő a hajmentes fejbőrt vagy éppen az alig néhány milliméteres frizurát részesíti előnyben.

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=166

Beküldte: - márc 28 2011. Kategória A Nagy Duett. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

5 hozzászólás - “A Nagy Duett: Falusi Mariann és Árpa Attila”

 1. vojtipali

  Na ezek ketten mit fognak művelni, már előre röhögök :D DD

 2. árvaipéter

  Az egy dolog, hogy a helyesírás olyan, amilyen, de azért illene tudni, vagy legalább megkérdezni valakitől, aki tudja, hogy a rögbi =/= amerikaifutball. blöe.

  • admin

   Valóban két különálló sportág, de azonos gyökerekkel. Az angol katonák vitték be Amerikába a rögbit, majd ott formálódott belőle az amerikai futball. Annyira nem fontos ez az információ a honlap szempontjából, hogy mélyebben is utána járjak. Persze mikor akad egy-egy kötekedő olvasó, akkor megnézem, hogy ők is jobban érezzék magukat.

 3. árvaipéter

  Az amerikaifutball a skót rögbiből alakult ki, ami szintén nem egyenlő a ma játszott rögbifajtákkal. Két külön sportág, mint a tenisz és a tollaslabda. Valóban nem fontos a honlap szempontjából, de úgy gondolom, hogy ha valaki ír egy cikket, akkor legyen annyira igényes, hogy egy fél perces googlehasználattal megtudható kérdésben ne írjon badarságot. Vagy ha nem fontos információ, akkor ne írja le.

 4. Ajtai Gábor

  Kedves admin

  A két sportnak annyi a közös gyökere, mint a vizilabdának és a szinkronúszásnak. Mindkettőre nagyon sokat kell edzeni és mindkettő vizben van. Ennyi.

  Ha van arcod “újságiróként” olyat kijelenteni, hogy ez az információ a honlap szempontjából lényegtelen és lusta vagy utánajárni, ami tényleg kb 3 perc google…akkor tájékozatlan, hiteltelen és nevetséges vagy. Ha ezt egy kötekedő olvasó szóvá teszi, akkor megköszönöd szépen az észrevételt és kijavitod azt az egy szót, nem pedig arrogánsan visszaválaszolsz, amit leirnod is tovább tart mint javitani. Az ilyen stilus a honlap szempontjából is lényeges.

  A cikk élesitése előtt érdemes átnézni a helyesirást is néha, mert a válasz kommentedben elfér, de magára valamit adó újságiró vagy honlap szerkesztője (a hitelesség miatt akár) erre ad.

  A cikked és a hozzáállásod egy erős kettes alá.. tanulj egy kis emberi viselkedést és szakmai alázatot. Igen, a bulvárban is fontos értékek ezek.

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin