Warning: preg_match_all() expects parameter 2 to be string, object given in /home/mus10000/public_html/wp-includes/functions.php on line 4264

Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, object given in /home/mus10000/public_html/wp-includes/functions.php on line 4269

Warning: mb_substr() expects parameter 1 to be string, object given in /home/mus10000/public_html/wp-includes/functions.php on line 4269
Áprilisi tangó rendezvények | Zene magazin

Áprilisi tangó rendezvények
Tangó Hangoló
Az aranykor legnépszerűbb stílusa: a szalon tangó
2014.04.14.hétfő 19:00 Duna Palota (1051 Budapest, Zrínyi utca 5)
Fellépők:  Josip Bartulovic & Bánhidi Petra

A szalon tangó a zeneiségen, pontosságon és elegáns mozgáson alapul, Josip és Petra ennek a stílusnak a jellegzetességeibe vezetnek be a bemutatón és a tanítás során.
Havonta 1-1 hétfőn lehetőséged nyílik tangózásra a Duna Palota gyönyörű Báltermében. Zenei és táncos bemutatók között tánctanítás keretében ismerkedhetsz a tangóval! Az idei Tangó Hangolók a zene felől közelítik meg a tangót mint táncot. A zene értelmezése és a tánc nyelvére való lefordítása független a tánctudás szintjétől. Mindez a Tango Harmony zenekar zenei illusztrációival, nemzetközileg is elismert magyar tangó táncosok és tanárok közreműködésével!

2014-04-02- 12-29-07
Szenvedély és Harmónia a Duna Palota báltermében
Az est vendégfellépői: Szőllősi András és Götz Andrea
Időpont: 2014. április 27. vasárnap 19 óra
Helyszín: Duna Palota Bálterme (1051 Budapest, Zrínyi utca 5.)
2014. április 27-én 19 órakor ismét a Duna Palota ad otthont a nagy sikerű Pesti Tangó Szalonnak.
Az est házigazdája a Tango Harmony Zenekar, Bartha Katalin hegedű-művész vezetésével.
A Pesti Tangó Szalon mindazoknak szól, akik egy egzotikus hangulatú, elegáns teremben egy kellemes, 3 fogásos vacsora mellett szívesen merülnek el a varázslatos élőzenében, a szenvedélyes tánc látványában.
Fellépő vendégeink: Szőllősi András és Götz Andrea!
Az est előadói a Tango Harmony zenekar mellett Szőllősi András és Götz Andrea, akik Magyarországon egyedülállóan képviselik azt az egyéni stílust, amely bemutatja a városi néptáncból kinövő autentikus argentin tangó ötletgazdag és humorral fűszerezett világát.
Szőllősi András és Götz Andrea a magyarországi milongakultúra (tangótáncház) meghonosítói. 1998. óta szerveznek tangótáncházat (a Tango y Alma, Tangó és Lélek nevű un. milongát), más tangó eseményeket, tanítanak és táncolnak színpadon is (MÜPA, Nemzeti Táncszínház, Opera, Erkel Színház, stb). Buenos Airesben és Montevideóban lesték el a tangólépéseket, a mindennapok tangójának stílusát és ezt a természetes mozgáson alapuló improvizatív táncstílust igyekeznek bemutatni a Pesti Tangó Szalon közönségének is.

A 3 fogásos latin vacsorával gazdagított esten a hangulatos zenéről a házigazda Tango Harmony Zenekar gondoskodik.
A zenekar Bartha Katalin vezetésével  1998-ban alakult.
Az együttest magával ragadta az argentin Astor Piazzolla műveiből áramló lüktetés, rögtön beleszeretett ebbe a zenébe és elkezdte a saját együttesre hangszerelt repertoár kialakítását.
Azóta folyamatosan bővülő repertoárral szerepel önálló koncerteken és táncos előadásokon egyaránt. Nem csak Piazzolla zenéit, de a tradicionális tangó tánczenéket is játssza: tangókat, milongákat és valsokat, valamint Lázár György saját szerzeményeit is.

Tagok:
Bartha Katalin – hegedű, művészeti vezető
Lázár György – zongora
Nagy Ottó – gordonka
Piukovics Gábor – nagybőgő
Babicsek Bernát – harmonika
Bartha Péter –  bandoneon

Jegyárak:
6000,- Ft-tól – 8000,- Ft-ig
Az árak tartalmazzák a 3 fogásos vacsora árát.


Website: www.tangoharmony.hu

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=5653

Beküldte: - ápr 2 2014. Kategória Zenés klubok programjai. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin