Visszavonul az Isten Háta Mögött. Interjú.
Visszavonul a magyar underground rockszíntér egyik legnépszerűbb zenekara, az Isten Háta Mögött. Emiatt készítettünk interjút az új projekten dolgozó Pálinkás Tamás (a képen, amin egyébként Bokros Csaba, volt IHM-tag, most Dereng-gitáros is szerepel, balról a második) énekes-gitárossal, viszont a beszélgetés nagy része arra ment el, hogy kivesézzük az idei SZIN fesztiválon történt balhét, aminek az lett a vége, hogy Pálinkás 12 órát egy fogdában töltött egyedül Szegeden.

Akkor meséld is el, hogy miként lett belőled balhés rockzenész?

Ha belegondolok, mindig eufemizálni akarom, mintha mi se’ történt volna, vagy mintha ez ilyen megszokott dolog lenne, hogy embereket elvisznek rendőrök egy országos fesztivál főszínpadának backstage-éből. Mert ugye a helyzet ott kezdődött, a Nagyszínpad mögött. Nos, van ugye a 38-éves pécsi lakos barátom, a Sasa, akinek persze vannak kiválasztó szervei a testében, amik jelezték, hogy ideje üríteni, és odapisilt egy bokorba, mondom, a backstage-en belül.

Ezt észrevette egy helyi értelmiségi biztonsági őr, aki, mint később megtudtam, igazán karakánul kiállt a törvény mellett, hiszen olyan stílusban kezdte el rendre oktatni Sasát, amire csak egy képzett biztonsági őr képes. A részleteket nem tudom, hiszen ott még nem voltam jelen, de a lényeg, hogy a gyerek rendőrt hívott, mivel nehezményezte, hogy a Sasa megütötte őt. Egyébként mire az arcot reggel 6-ra sikerült bevinni a rendőrségre, hogy kikérdezzék, addigra meggondolta magát, és “hát őt ugye tulajdonképpen nem ütötte meg senki”, csak összeszólalkozás volt. Ezt már sokan hallottuk, szóval tényleg volt összeszólalkozás. A 65 kilós Sasa és öt darab biztonsági erő között. Szóval, csávókám rendőrt hívott, akik egyébként végig ott cirkáltak, nagyon helyesen, a fesztivál területén. Egyből ki is jött kettő, és “Ez volt az?” kérdés után minden szó és igazolás nélkül falhoz lökték és megbilincselték a Sasát…..

>>Az egész interjút olvasd el az LG blogon  

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=2053

Beküldte: - szept 17 2011. Kategória Zenei hírek. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin