Utcára került Gomes a Csillag születikből!
A Blikk információi szerint a múlt Csillag születik adásban kiesett táncos Gomes-Martins Claudia (24) , utcatánccal akarja folytatni. Ki si próbálta magát a Váci utcában, egy fél órás produkcióval.
- Engem biztosan nem a pénz motiválna utcai táncosként sem, nem a kereseti lehetőség inspirál ebben, hanem az, hogy ez mennyire jó dolog. Valahogy nálunk ennek nincs kultusza. Franciaországban például minden tér tele van különböző produkciókkal. Nagyon jó lehet látni, hogy az embereknek ez tetszik, és nekem az a célom, hogy boldoggá tegyem az embereket .- árulta ela Blikknek Gomes, csak azt felejti el, hogy nyugaton bizony kemény pénzekért táncolnak, vagy állnak élőszobrot a fiatal művészek az utcán. Persze ő szívbetegen, ingyen az emberek szórakoztatására tenné mindezt.  Persze.

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=997

Beküldte: - máj 31 2011. Kategória Csillag Születik 2011, Zenei hírek. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

1 hozzászólás - “Utcára került Gomes a Csillag születikből!”

  1. beastmode

    Mi a fa**ért kell mindent leszólni és rögtön le (perszézni) hogy nem az emberekért csinálja.Persze.Fikázni azt tudunk mi magyarok.Persze.

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin