Újra vannak magazinműsorok a Petőfi rádióban.
Magazinműsorokkal jelentkezik a Petőfi Rádió. A csatornán továbbra is nagyon sok zene szól, de 10 másodpercnél többet beszélhetnek majd a műsorvezetők. A délutáni magazinműsor nemcsak zenét kínál, hanem hírek, programajánlók, élő kapcsolások is helyet kapnak a műsorban.

Mindenki beül az autóba, megy a gyerekekért, és közben reméljük, hogy érdekességekkel tudjuk felturbózni azt a zenei kínálatot, amit a Petőfi eddig is nyújtott – mondta Lovász László műsorvezető.

A rádió, amit mostantól nem MR2-nek, hanem ismét Petőfi Rádiónak hívnak, továbbra is zenei csatorna marad, de nagyobb szerepet kapnak a műsorvezetők.

Drasztikusan megemeltük a beszéd értékét, minden műsorvezető hozhatja a maga személyiségét – nyilatkozta Koltay Gergely a rádió intendánsa.

Az újonnan induló műsorok petőfi Sándor verseit idézik. Ilyen az “Egész úton hazafelé” vagy éppen a “Talpra magyar”, ami a Petőfi új reggeli ébresztő műsora Buda Mártonnal. Ritkán hallott magyar előadókat mutat be a Vadonat című műsor vasárnap esténként, és lesz drogmegelőző műsor is Zacher Gáborral, Szenvedély címmel.

forrás: Hirado.hu

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=3312

Beküldte: - márc 19 2012. Kategória Popzene, Zenei hírek. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin