U2- Achtung Baby tribute lemez
Különleges változatban érhetik el a rajongók a U2 húsz éve készült Achtung Baby című albumát, amelynek dalait ezúttal olyan előadók és együttesek szólaltatják meg, mint Patti Smith és a Depeche Mode.

A kezdeményezéssel nemcsak az Achtung Baby húsz évét ünneplik, hanem a lemez különleges változatát megjelentető Q Magazine fennállásának 25 évét is.
A korong a lap október 26-án megjelenő számának mellékleteként lesz elérhető – írta internetes kiadásában az ABC című spanyol lap (www.abc.es). Elektronikus formátumban már meghallgathatók a dalok.
Az AHK-toong BAY-bi Covered címet viselő lemezen a Nine Inch Nails adja elő a Zoo Station című számot, az Even Better Than The Real Thing a U2 feldolgozásában, Jacques Lu Cont mixével hallható, a One-t Damien Rice, az Until The End of the World című dalt Patti Smith, a Who’s Gonna Ride Your Wild Horses címűt a Garbage, a So Cruelt a Depeche Mode, a Mysterious Ways címet viselő számot a Snow Patrol, a The Fly címűt Gavin Friday, az Ultravioletet a The Killers, a Acrobatot a Glasvegas, míg a Love is Blindnesst Jack White adja elő.(MTI)

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=2350

Beküldte: - okt 11 2011. Kategória CD/DVD, Zenei hírek. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin