Tömény unalom a Kopaszkutya 2
Nos, akiben valami motoszkált, hogy megnézze a Kopaszkutya második részét, az ne tegye. Az index fő cikke arról szól, hogy mennyire unalmas semmitmondó alkotás készült, az egyébként sem simán induló filmből. Lásd: Miért hagyták ki Schuster Lórántot a Kopaszkutya 2-ből?

Az Index újságírója szerint, nincs sztori, nincs semmi, egy amúgy is megjelent koncert DVD, és a visszaemlékezések a 30 éve elkészült filmre. Hobó magyarázza, hogy miért hiteles az ő szájából a proli: A három főszereplő rengetegszer elmondja, hogy ők mennyire hiteles külvárosi arcok, mennyire együtt éltek a kőbányai egyszerű emberekkel, és mennyire nem érdekelte őket a belvárosi, sznob művészvilág. És hogy ebben állt az erejük. Ez Póka és Bill esetében ez világos, Hobó pedig megmagyarázza, hogy miért lehet igaz róla is. Joga van identitást választani, nincs ezzel semmi baj.. - írja Magyari Péter.

Nos ezt a tömény unalmat még letölteni sem fogják az emberek, ha egyáltalán kikerül majd filemegosztókra, de oda is csak olyan filmek kerülnek ki, ami tetszik a közönségnek. Shuster, akit kihagytak a filmből, ezt mondja arra a kérdésre, hogy:   -Megnézed a Kopaszkutya Kettőt? - Miért ne nézném meg? Attól, hogy ők kirekesztők, nekem nem kell annak lenni. Rengeteg felvétel van otthon a gyűjteményemben, olyanok is, amelyek nem feltétlenül a kedvenceim. De a zene miatt, a hang- és fénytechnikai megoldások miatt, a show miatt, és más egyéb okok miatt megnézem őket. Ha nem látom a filmet, véleményem se lehet róla.

Hár egy ember biztos van akkor aki ezek után megnézi ezt az alkotást, de ránk ne számítsanak.

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=2754

Beküldte: - dec 7 2011. Kategória Rockzene, Zenei hírek. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

3 hozzászólás - “Tömény unalom a Kopaszkutya 2”

 1. Tóni

  Ez aztán a “hiteles” kritika!
  Gratulálok hozzá!

 2. váli lászló

  Kicsit furcsán érzem magam így negyven felett, hogy a kopasz kutya film első részét mindenki aki akkor szerepelt benne csak egy fikciónak érzi, nem törődve azzal a ténnyel hogy Mi akkori tizenévesek egy kitörési pontnak hittünk és a mai napig hisszük ,hogy ez a film változtatta meg az életünket. Az a tény , hogy Lóri kimaradt 2. részből egyenesen csalódottá tesz. Számomra nagy csalódás ez az egész parádé…

 3. kunci

  Kedves névtelen szerző!

  Hogy lehet úgy kritikát írni valamiről, hogy nem is látta az ember? Lehet rossz a film de nem azért mert más ezt írta róla hanem mert nekem nem tetszik! Eddig egyszer sem látogattam ezt az oldalt de ha a többi cikk is ilyen akkor nem vesztettem vele semmit. Mert mit is tudhattunk meg az írásodból? Azt, hogy az index.hu szerint unalmas a film, hogy HOBO elmondja ugyanolyan prolik voltak mint akiknek játszottak és hogy Schuster Lóri nem szerepel benne.

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin