Segítsen, hogy segíthessunk! – interjú Kázmér Tamással
Nem kevesebbre vállalkozott Kázmér Tamás tehetséges színész/énekes, minthogy megrendezzen barátai segítségével egy jótékonysági rendezvényt a nemrég bemutatott Siklós Csaba és anyukája megsegítésére. Csaba nemrég látható volt az egyik kereskedelmi csatorna műsorában, ahol elmesélte, havi 50 ezerbol próbálnak megélni, éppen máj- és vesedonorra vár, 22 éves, 45 kg, mégis kinézetre, mint egy 15 éves kisfiú, anyukája pedig cukorbeteg. Segítsen, hogy segíthessunk …

Sok ember számára talán ismeretlennek tunhetsz, mégis kiemelkedő tehetségedről adsz tanúbizonyságot színházi eloadásaid során. Mesélnéd magadról, mit érdemes tudni rólad?

Debrecenben születtem 1988 május 7.én.De Pusztadobos lakok ami egy szabolcsi kisközség édesanyámmal,nagymamámmal,nővéremmel és az ő családjával élek itt. A celédi Patkós Irma Művészeti Iskolában végeztem a 2011ben színész szakon.Szerencsére a Patkós Irma Színház jóvolotából számos darabban játszhattam tanuló éveim alatt és most is szívesen fogadnak.2011 agusztusában Harsányi Gábor művészúr beválogatott az Újpest színház készülő musicaljébe a Pesti srácokba amit ő maga írt.Szóval pályakezdő színészként próbálom megtalálni magam.

Karriered szempontjából mik azok az állomások, amiket szeretnél elérni? Hogy képzeled el a jovodet pár év múlva?

Nekem nem célom az hogy híres vagy “sztár” legyek csupán azt szeretném csinálni amit szeretek és amihez értek.Nem vonzz a fény a csillogás csak a színház számít.Ha az egy vidéki kis színházban játszom éltem végéig az is megfelel számomra de a hivatásomat szeretném a lehető legnagyobb odaadással végezni bárhol is legyek.Pár év múlva is szeretnék addni az embereknek és szinte teljesen mindegy milyen színpadon tehetem ez.

Akik fent vannak a legnagyobb kozosségi oldalon / Facebook /, valószinu már találkoztak és értesultek a kezdeményezésedről, amit indítottál Siklós Csaba megsegítésére. Mesélnél a rendezvényrol, illetve, hogy hogyan jott az ötlet?

Régóta foglalkoztat egy jótékonysági rendzevény életre hívása.Csabáról állapotáról a TV2 Frizbi című műsorából értesűltem.Összeszorült a szívem amikor halgattam.Számomra elfogadhatatlan, hogy a pénzen múljon emberek élete.Én is szegény családból származom és most sincs sokkal több pénzünk de a Jó Istentől kaptam egy kevés tehetséget amivel a közhiedelemmel ellentétben nem csak a saját zsebünket tömhetjük hanem életeket menthetünk vele ami legalább annyira fontos. Aki megteheti annak úgy gondolom kötelessége segíteni én így próbálok.Nekünk egészségeseknek természetes,hogy nap mint nap felébredünk de van akinek nem az és ez igazságtalan. Szóval arra használom a tehetségemet amiért kaptam.

Gondolom minden segítséget szívesen fogadtok, ami segítti e rendezvény sikerességét. Vannak ötleteid, hogy mik lennének ezek, illetve milyen megkereséseket fogadtok?

Bármilyen segítséget szívesen fogadunk.Én már attól is boldog lennék ha minél többen jönnének el és segítenének Csabán.Most ő a főszereplő és remélem sikrül segíteni a gyógyulásban.:)

Koszonom szépen Tamásnak, hogy válaszolt kérdéseimre, illetve nagyon sok sikert kívánok a rendezvény sikerességéhez. Minél tobb ilyen jó ember kellene, aki segítségnyújtásával és jóakaratával segítteni szeretne olyan embereken, akik megérdemlik, hogy sorsuk rendezodjon.

Hivatalos Facebook oldal

Magyar Roland

 

 

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=3494

Beküldte: - ápr 25 2012. Kategória Zenei hírek. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin