Schuster Lóránt-Tudomásul kell venni:voltunk, vagyunk, és remélhetőleg leszünk is!
Az utóbbi időben a P.Mobil ismét a figyelem középpontjába került. Nagy sebességgel, mégis szabályosan előzve, maga mögött hagyva az évek óta egyhelyben topogó hasonló irányú kezdeményezéseket fordult a nyitragerencséri célegyenesbe. Bátran learathatja a jól megérdemelt babérokat, hiszen május végén tető alá hozta Kárpát-medence első rockmúzeumát.

Az előzményeket, a háttérmunkálatokkal kapcsolatos megpróbáltatásokat, valamint a folytatás lehetőségét Schuster Lóránt ecsetelte. Hogyan érzed magad lassan két héttel a Rockmúzeum megnyitója után?

Egyelőre nem tartok ott, hogy csak a szépre emlékezzem, ehhez még túl közeliek, frissek az élmények. Különböző nehézségek ellenére végül is sikerült megcsinálni Kárpát-medence első rockmúzeumát, aminek nagyon örülök. Sokan velünk tartottak Nyitragerencsérre, az ünnepélyes megnyitóra, ami este a helyi M-ROCK zenekar, valamint a P.Mobil és a Gesarol koncertjeivel zárult…. tovább a Gitár Világ oldalon

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=1320

Beküldte: - jún 16 2011. Kategória Rockzene, Zenei hírek. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

2 hozzászólás - “Schuster Lóránt-Tudomásul kell venni:voltunk, vagyunk, és remélhetőleg leszünk is!”

  1. TV

    Valahogy Schuster személyét soha nem szerettem. Mindenkit csak fikázódni tud, a szakmában sokan utálják, egyedül a rajongói szeretik.

  2. Drágabolgárúr

    Lehet,hogy nehéz ember viszont nélküle a Honfoglalás szvit nem lenne….a “szakma” meg kit érdekel.:))

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin