RockTV jelölés a Hot Bird TV Awards műholdas televíziós versenyen
A magyar RockTV zenecsatorna is jelölést kapott az idei Hot Bird TV Awards műholdas televíziós versenyen.

A Skyble Media műsor- és tartalomszolgáltató Zrt szárnyai alatt működő hazai jelölt a francia Trace Urban és France Ö, valamint a lengyel VIVA televízióval fog megküzdeni az év legjobb zenecsatornájának járó elismerésért. Az idei Hot Bird versenyen 19 ország 159 csatornája, köztük a nemzetközileg elismert Mezzo Live HD, a BBC Knowledge és az ESPN UK is részt vesz.

A november 25-én Velencében megrendezésre kerülő ünnepélyes eredményhirdetésen összesen tíz kategóriában – köztük a legjobb gyermek-, mozi-, kultúra és oktatás-, zene-, dokumentumfilm-, életmód-, valamint hír és sport csatornák között – osztanak ki díjakat.
A magyar Rock TV vezetői és munkatársai nagyon büszkék a jelölésre, mivel az idén nevezett hazai csatornák közül egyedüliként kaptak jelölést – olvasható az MTI-hez eljuttatott közleményükben. Mint hozzátették: a RockTV 2011-ben kezdte meg a működését, ezért az év legjobb új csatornájának járó különdíjra is esélyes. A szakmai elismerések mellett pedig a közönségdíjért is harcba száll.
Az 1998 óta létező díj eddigi története során Magyarországról csak a Duna TV került be korábban a nyertesek közé. A közszolgálati televízió háromszor – 2006-ban, 2008-ban és 2009-ben – is elnyerte a rangos televíziós verseny közönségdíját, amelyet az interneten beérkező szavazatok alapján osztanak ki. A független nemzetközi médiaszakemberekből álló zsűri által kiválasztott győztesek a Velencében tartott gálán vehetik majd át az elismeréssel járó bronzszobrot.

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=2538

Beküldte: - nov 5 2011. Kategória Rockzene, Zenei hírek. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin