Ricse és Gringo Sztár a Csillag Születikben
Június 4-én, szombaton kiderül, ki nyeri meg a 2011-es Csillag Születik tehetségkutató játékot, az izgalmak mellett azonban két sztáregyüttes is színesíti majd a műsort. A kiscsillagok ezúttal is két produkcióval készülnek: az egyiket egyénileg, a másikat egy-egy sztárfellépővel adják majd elő. Hírességekben, elismert művészekben egyébként sem lesz hiány. A két extra produkció ezúttal Geszti Péter és új együttese, a Gringo Sztár, illetve Nagy Feró és a Beatrice lesz. Mind a ketten régi előadók, most azonban újdonsággal tértek vissza a színpadra. Geszti pár hónapja alakította meg háromtagú zenekarát, a Gringo Sztárt: két bájos énekesnő társával, Gereben Zitával és Sapszon Orsolyával lép színpadra. “A zenekar neve azért lett Gringo Sztár, mert egyrészt minden tiszteletem Ringo Starré, a Beatles egykori dobosáé, másrészt a gringo szó spanyol és portugál nyelvterületen fehér bőrű bevándorlót jelent, és ez is jelzi, visszavándoroltam a zene világába” nyilatkozta Geszti.
Nagy Feró és a Beatrice 10 éve nem adott ki lemezt. A Vidámság és rockandroll című album május óta kapható a boltokban, erről adnak elő egy dalt a június 4-i döntőben. Nagy Feró és Geszti Péter is elsőként az RTL Klub tehetségkutatójában mutatja be legújabb zenei produkcióját.

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=1027

Beküldte: - jún 1 2011. Kategória Csillag Születik 2011, Zenei hírek. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin