Reklámfilmzene-készítő pályázat
Három héten át tartó reklámfilmzene-készítő pályázaton keres új tehetségeket az egyik hazai telekommunikációs cég.

A Telekom hétfőn induló ReZene pályázatára nevezőknek a www.rezene.hu oldalon három különböző hangulatú és képi világú reklámfilmből kell egyet vagy akár többet kiválasztani, és arra vagy azokra saját, instrumentális vagy bármilyen hangszerrel kísért, illetve hangszer nélküli ének, dallam, motívum, zörej alapú zenét komponálni – tájékoztatta a cég az MTI-t.

Az október 3-ig beérkező műveket zsűri bírálja el, amelyben a Compact Disco és a Vad Fruttik zenekar tagjai, Zorán, Zságer Balázs, valamint Herendi Gábor rendező-producer kapott helyet. Az első helyezett félmillió, a második 300 ezer, a harmadik 200 ezer forintot kap.

A reklámfilmzene-készítésben kevésbé jártas érdeklődők a Facebook ReZene Demó játék fülön található egyszerű zeneszerkesztő alkalmazás segítségével saját hanganyagot rögzíthetnek, amelyet feltölthetnek és másokkal megoszthatnak.
A zsűri mellett a Facebook-felhasználók is értékelhetik a ReZene pályázaton és a ReZene Demó játékban részt vevőket. A legtöbb voksot összegyűjtők közönségdíjként egy-egy okostelefont nyerhetnek.(MTI)

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=2018

Beküldte: - szept 12 2011. Kategória Zenei hírek. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin