Pataky Attila fia énekelte végig a koncertet apja helyett
Pataky Attilának egy hangszálgyulladás miatt  elment a hangja a zalaegerszegi  koncertjük ( Egerszeg Fesztivál ) előtt, így fiának, Gergőnek kellett helyettesítenie. Még jó, hogy Gergő betéve tudja az  összes Edda számot, így rendesen helytállt a több mint másfél órás koncerten.
- El sem tudom mondani, mit éreztem, amikor a város felé közeledve már beszélni sem tudtam. A főtéren közel tízezer ember várt bennünket, egyszerűen nem tudtam mit tenni, Gergőt kértem meg, ugorjon be helyettem. -nyilatkozta az Edda énekese a Blikknek.
A koncerten volt vihar miatti kényszerleállás, és Keresztes Ildikó (a basszgitáros, Kicska László felesége) is besegített az apa-fia duónak a rendhagyó koncerten, ahol tízezres tömeg figyelte a produkciót.

A szombati koncertet Pataky Attila a pillanat művészetének nevezte, hiszenebben a helyzetben állandóan  változtatniuk kellett a megszokott programon. Néhány szám kimaradt, és fel is cserélték a sorrendet, annak megfelelően, hogy az énekes éppen hogy volt.

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=1062

Beküldte: - jún 2 2011. Kategória Rockzene, Zenei hírek. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin