Mi az X-faktor titka?
Mi különleges van az X-faktorban?: Miben különbözik a többi tehetségkutatótól? A lényegét tekintve semmiben, hisz, ugyanez a séma mindenhol. Előadás, zsüri, manapság interaktív módon közönségszavazás, nyertes. Mi akkor a titka az X-faktornak?

A válasz az talán a profizmusban rejlik, a kész sikeres liszensz, amit megvett az RTL Klub. Azonban ez sem biztos, hisz a Való Világ, ami saját produkció, megverte a nyugaton már sokadik szériáját futó, és máig játszott Big Brothert.
A mentorok lehetnek a titok? Könnyen lehet, hogy ráéreztek a szervezők a négy arcra.

A szereplők viszont egy hamis álomvilágban élnek, mert egy évig ugyan sztárok lehetnek, (persze csak az első 5-10, mert a többire már egy hét múlva sem emlékeznek), de utána jön a süllyesztő. Egy CD jogdíjából, amit kiadnak majd nem fognak megélni. A fellépések is ritkulnak majd, pláne, ha a közönség már a következő széria minisztárjaira kíváncsi.
Biztos jó hangjuk van, biztos hogy megérdemlik a győzelmet, de hamis magasságokba repül a győztes, aztán nagyot eshet. Sok győztesről olvasni, hogy idegileg nem bírja, szétesett, vagy a jobbik eset, hogy egyszerűen eltűnik, visszamegy recepciósnak, úszómesternek….
Ki menne el pl. Egy Király.L. Norbert önálló koncertre? Ki adna pénzt azért, hogy Norbi estjét hallgassa? Nem Plázarendezvényre, nem Multicég ingyenes koncertjén, hanem fizetős klubkoncerten. Kevesen.
Amikor a fiatalokról olvasni, ez élete egyetlen lehetősége, meg, zokog amikor kiesik, eszébe nem jut, hogy kemémy melóval igenis lehet énekes? Az a négy ember nem egy ember sorsáról dönt, hanem  egy pillanatnyi előadásról.
Pár szó legyen még az X-faktor elődöntők örök üdvöskéiről, fahangú, hamis , otthoni karaokesztárokról, fürdőszobaénekesről. Lehetséges, hogy az otthoni „panasaki” karaoke gépen, és a csempézett fürdőszobában jól szól a hangja, de könyörgöm nincs egy családtag, aki megmondja, hogy fiam/lányom ne menj, mert leégeted magad. Vagy családilag hülyék? Lásd például Sződy testvérek, Szabolcs, és Zsolt Megéri leégtni magukat több millió ember előtt? Pénzt kapnának érte? Akkor nagyon sokat kell kínálnia az RTL Klubnak, de féső, hogy ők ingyen adják a nevüket, és arcukat a saját maguk leégetéséhez.
Megérdemlik.

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=2043

Beküldte: - szept 15 2011. Kategória X-Faktor, Zenei hírek. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin