László Attila már nyert!
László Attila már nyert, hisz élő adásban az RTL műsorában megemlékezett a csúfos trianoni országcsonkításról! Ma 91 éve szabdalták szét hazánkat.  Ördög Nóra hiába vitte gyorsan a szót tovább, mindenki hallotta. Szép volt Attila , Te már nyertél!  Hajrá!

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=1127

Beküldte: - jún 4 2011. Kategória Csillag Születik 2011, Zenei hírek. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

17 hozzászólás - “László Attila már nyert!”

 1. Edua

  Ördög Nórinak halvány gőze sem volt, hogy miért is emlékezetes dátum jún.4-e, rákérdező vidám hangsúlya arra engedett következtetni, hogy valami kedves, esetleg Attila “kis” életében fontos apróságot fog hallani, na, de hogy Trianon?! Fogalma sem volt, erre bizony nem számított, s amikor meghallotta a választ a 14 éves gyerek szájából, gyorsan tovább is állt, mintha vmi tilos dolgot mondott volna. Az kellene TILOS legyen, hogy ilyen műveletlen emberek élő műsort vezessenek, és az, hogy tabu legyen Trianonról beszélni, illetve, hogy felnőtt, magyar, állítólagos médiasztárok ennyit se tudjanak a magyar történelemről, ha pedig valaki elmondja, hogy márpedig jún.4-én mire kellene minden magyarnak emlékeznie, akkor arra illett volna tisztességesen reagálni, nem csak azért mert a gyerek is azt tette, kérdezték, válaszolt, majd otthagyták, hisz ilyesmit az RTL Klubban nem feszegetünk. Attila, nem vagy elég jó partyarc, de mit is lehet Neked kívánni? Maradj ilyen, vagy légy vagány celeb, akinek leradírozzák a tájszólását, akit megtanítanak “nem magyarkodni”, helyette frappáns jófejkedni, így kiérdemelni, hogy mindenféle bődületes showműsorban szerepelhessen?! Jaj, hiszem, és remélem, hogy lehet valaki ismert és népszerű úgy is, hogy nem kell olyan kompromisszumokat kötnie, melyek az egyénisége elvesztéséhez vezetnének. Gratulálunk.
  Ördögh Nóri pedig hááát………….

  • delafa

   Kedves Edua,

   tudod, a riportereknek vannak különböző kommunikálási technikái. Az egyik az, hogy nem ők mondanak ki dolgokat, hanem rákérdeznek és az interjú alanya mondja ki. Milyen ostobán is hangzott volna ez a beszélgetés igy: “Külön öröm, hogy ez a műsor pont junius 4-ére esik” “Persze, hiszen ma van …” Pont.
   A jó riporter hagyja érvénysülni alanyát és hagyja, hogy ő mi mondjon ki dolgokat.
   Attól mert a kérdező kérdez, még nem biztos, hogy nem tudja maga is a választ ill. tudatlan. A kérdező jelen esetben egy tévécsatornánál dolgozik és mivel ez a téma a napokban többször is szerepelt a médiában, nagyon nem tartom valószinűnek, hogy valóban ne tudott volna róla.
   Attól, mert vki könnyeden képes csevegni és szórakoztatni, egyáltalán nem biztos, hogy buta és alulinformált is…

 2. Ember Gábor

  Ez egy tehetségkutató műsor. És nem László Attila a legtehetségesebb a gárdában. Semmi különös, kellemes énekhang, és jól imitálja Máté Pétert. Nincs benne X faktor. Szabó Ádám, az April Project, Gomez, hogy csak hármat említsek az igazán tehetségesek közül. Mégsem ők nyertek. Tehát, amennyiben valóban ez volt a szavazás eredménye, akkor azért nyert, mert erdélyi, mert Trianont említette, mert már korábban is a határon túliakat kérte és az itt élő erdélyieket, hogy szavazzanak rá. Miért nem azokat az embereket, akiknek tetszik, amit csinál? Fiatal kora ellenére nagyon ügyesen mozgósít. Talán politikus lehetne belőle. De nem művész.
  Ördögh Nóri azt tette, amit tennie kellett – nem sikerült neki. Nézzetek szét a neten, mindenhol ölik egymást az emberek, erdélyiek és nem erdélyiek, szuper.
  Ez politikai szavazás volt. Elég szomorú. Erre mondjuk, hogy át van politizálva az ország. Nagy-Magyarország. Jól mondom?

  • Katy

   Kedves Gabor nem tudom hany eves vagy hol elsz csak sejtem hogy nem erdelyben mert maskepp tudnad hogy Trianon az nem “politika” neked az a gondod hogy megint egy erdelyi nyert. Miert baj az? Ha ez a gyerek nem emliti eszedbe sem jutott volna hogy volt Trianon. es hogy nagyon sok magyarabb magyar el kint nem onhibajabol magyarorszagon kivul is. Igenis Attila megerdemelte hogy nyerjen. mert jol enekelt.

  • ibolya

   Miert kellene benne legyen az X ?????????,,Ez nem az X faktor.!!!!!!
   Miert nem szavaztal Gomez,vagy Adamra,hogy ok nyerhessenek???
   Ha Gomes nyer most ot tamadnad….
   Politikahoz nem ertesz,mert semmi koze a Trianon a politikahoz

 3. Arthur

  ember, gaborka, te kozmopolita, te, amikor Attila kimondta a trianont, mar reg eldolt, hogy ki fog nyerni. azt hiszed az a par perc ami meg hatra volt a szavazas lezarasaig, az befolyasolta az eredmenyt? es egy masik teny: akire ez hatassal lehetett volna, az nem nez ilyen musort, ha nem Attilaert nezi. ugyan mar. te politizalod el, te probalod politizalassal magyarazni. a Hazaszeretet nem politika, te szerencsetlen.

  gomeS (es nem gomeZ) tehetseg? igen, mert nem magyar. csak joveveny. magadfajta.

  tudod te, hogy ki a muvesz? muvesz volt esetleg Csontvary vagy Beethoven, de nem az ll junior vagy a falusi mariann. ezek csak valami kozomopolita formedvenyek, kereskedok, celebek. Attilabol sem lesz muvesz, csak enekes, jo hangja van. ezt nevezik tehetsegnek, te szerencsetlen.

 4. betti

  nagzongratulalkneked hogy en is lany vagyok anyi idos mint te .szeretnem hogz fel hivj hogz meg ismerjuk egymast a telsyam 0741472002 en romaniaban lakom csikrakoson es en szavaztam rad 40 pontal a nevem beata szia

 5. szia elnezest azt syeretem volna mondani hogy nagyon ugyesek voltunk ketten s szeretnem hogy fel hivj
  milio puszika varom hivasod ha nem terhellek szioka

 6. Bea

  Eduacska!!!jobban tetted volna ha hallgatsz inkabb az ostoba kritikaddal!!!De gondolom csak az irigyseg beszel beloled.Szeretnel Attila helyebe lenni mi???!!!!:D :D

 7. Bea

  Es amugy Edua es Gabor mindketten szegyelhetnetek magatokat!De hat ez van… nektek nehez elfogadni hogy vannak tehetseges emberek es vannak akik orulnek mas sikerenek de ti sajni egyik koze sem tartoztok az olyan emberek mint ti haaaat…az egy kulon faj…de azt inkabb nem elemeznem

 8. Sturm

  Látom sikerült megragadni az első hozzászólás lényegét, te ostoba.

 9. Bea

  Mindenki tevedhet…de gondolom te is olyan vagy…

 10. Bea

  amugy minden ember hibazik…csak gondolom te egy allat vagy es te soha nem hibazol kedves Sturm

 11. Edua

  Hááát, ezek szerint nem sikerült sokat átadnom az írásommal vagy helytelenül fogalmazok magyarul? Attilának szívből gratulálok, s nem értek egyet a felháborodott hozzászólásokkal semelyik fórumon, mert beleolvasrtam néhányba. Szerintem ha egy tehetségkutató műsornak, játéknak a szabálya az, hogy a szavazók döntik el ki nyerjen, és a résztvevőknek lehetősége is nyílik buzdítani a TV nézőket a szavazásra – és semmiféle szabálytalanság nem történt, hiszen Attila (is) buzdított és hogy ennek eredményeképpen-e vagy sem, de őneki gyűlt össze a legtöbb szavazata, akkor a játék szabályzata szerint ő a nyertes, és azt el kell fogadni. Nekem különben sem esik nehezemre, mert nagyon tetszett a hangja és amennyit megismertem belőle, kedves egyénisége is. Aki nem érti, hogy mellesleg erről írtam, annak m-gya-rá-zom, hogy nekem is tetszett Attila, és nem tudom, ki írta már, de semmiképpen sem szeretnék a helyében lenni, mert erről is megírtam a véleményemet, hogy kifejezetten féltem őt attól, hogy előnytelen irányú személyiség változást hoz(hat) nála majd a hirtelen megnyíló új világ, ez a sokak szerint sekélyes és csalóka show-média vidámpark, ahol előfordulhat, hogy egy még nem kiforrott egyéniséget jóóó alaposan megpörgetnek, majd véget ér az álom felkavarodott, háborgó gyomorral.
  Amúgy nem is lejetnék Attila helyében, mert egyáltalán nincs használható, élvezhető énekhangom.
  Amúgy a hozzászólásom a műsorvezetőről szólt, és nem tartom valószínűnek az enyémet követő hozzászóló fejtegetését, mert ha úgy lett volna, ahogy ő feltételezi, akkor sokkal korrektebb megoldás lett volna, ha Nóri azt mondja: “- azt hiszem nagyon sok mindneki tudja, miért nevezetes ez a dátum, de kérlek, foglald össze nekünk azért” vagy “-Te hogyan fogalmaznád meg azon kevesek számára, akik esetleg nem tudják” és még számtalan a variációs lehetőség, de ő éppenhogy nem így kérdezte, hanem vidáman, csacsogó érdeklődéssel. Persze, hogy a médiában szó van mindne évben legalább e tájban Trianonról, de hogy az RTL klubon is így volt-e, nem tudom, s nem is nagyon hiszem; de tény, meg nem tudom ítélni, mert szinte csak ezt a műsort néztem, ezt is szinte csak Attila miatt.
  Hogy nóri Duna Tv-t, Echot, HírTvt néz-e, nem tudom, de még mindig azt tartom feltételezhetőnek, hogy jún.4. neki semmit sem mondott, amikor akérdést feltette.
  Hát ez van.
  Ha valóban azért sms-eztek a nézők, mert Atti megkérte, vagy mert Attil erdélyi, és amúgy nekik Attila abszolút nem tetszett, akkor elég lököttek, de mivel a szabályzatban nem kellett indokolni, h ki, miért nyomott rá, teljesen mindegy. Én csak gratulálni tudok neki, és remélem, nem olvassa a különböző mocskolódó hozzászólásokat………..

 12. Bea

  De azert en kivancsi vagyok hogy hany ember tudja hogy mire emlekezunk jun.4.-en…es hogy hany embernek jutott eszebe mig a media fel nem fujta ezt a dolgot…

 13. Bea

  Es hogy Attilabol milyen ember valik azt senki se tudja megmondani majd par ev mulva eldol es akkor majd lehet beszelni rola,ez sok mindentol fugg, de az biztos hogy nehez lessz. SZorkoljunk neki a tovabbi sikerekhez!!!!!

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin