WatchMe a 4. Kőbányai Blues Fesztiválon
A veszprémi győzelem óta felgyorsultak az események a WatchMe körül: nemrégiben meghívást kaptak az Anna and the Barbies zenekari táborába, augusztus 19-én pedig a 4. Kőbányai Blues Fesztiválon lépnek fel 15:30-tól.

Pozitív élményekkel tértek haza a WatchMe zenekar tagjai Ópusztaszerről. A Woodstock az Ugaron fesztiválon nagyon jól érezték magukat, ráadásul Pásztor Annáéktól is biztató visszajelzéseket kaptak.
2016-08-17_16-34-09
– Nem minden nap léphet fel az ember a példaképei előtt. Nekünk ez most megadatott Ópusztaszeren, s nagyon hálásak is vagyunk érte, hisz egy olyan úton szeretnénk haladni, mint amit az Anna and the Barbies a sajátjának mondhat – összegezte a gondolatait Baracskay Rita, aki a többiekkel együtt már izgatottan várja a következő fellépési lehetőségüket az Óhegy Parkban.

– Ez egy újabb megtisztelő felkérés számunkra, hisz olyan, tulajdonképpen mára már legendássá vált zenekarok előtt léphetünk fel, mint a Deák Bill Blues Band vagy a Török Ádám és a Mini. Jól esett, hogy Póka Egon gondolt ránk, mikor a fellépők listáját összeállították, ráadásul egy dal erejéig fel is lép velünk, amiért szintén csak hálásak tudunk lenni.

Nemrégiben elkészült a csapat második videoklipje is, melyért hatalmas köszönet illeti Zsoldos Dávidod, aki megrendezte s felvette egy személyben az egész anyagot, illetve Joó Beatrixot is, aki csodás Sentiments Cuture ruhákba bújtatta a lányokat.

– Az All Night sokkal mélyebb mondanivalóval rendelkezik, s melankolikusabb, mint az előző dalunk. Ennél a számnál nem gondolkoztunk egyáltalán közreműködőben, szerettük volna, ha ez csak ötünkről szól. A klip is igazából erre fókuszált – árulta el a zenekar szaxofonosa és vezetője.

WatchMe – All Night

WatchMe Facebook

https://www.facebook.com/watchmeband/

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=6403

Beküldte: - aug 17 2016. Kategória Előadók, együttesek, Koncertek, előadások. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin