Szent Suhancok lemezbemutató koncert a Club202-ben
SZENT SUHANCOK LEMEZBEMUTATÓ
2012. JANUÁR 13. BUDAPEST, CLUB 202

Sziva Balázs ha éppen nem a nemzeti rock kultikus együttesével, a Romantikus Erőszakkal koncertezik a Kárpát-medencében és nem is a Moby Dick gitáros Mentes Norbert-tel közös csapatával, a Hungaricával készít lemezt, akkor Budapesten vezeti támadásra a Szent Suhancok nevű feldolgozás bandáját! A rajta kívül Klopcsik László gitáros, Kovács Richárd basszusgitáros és Major Szabolcs dobos alkotta brigáddal a ’80-as, ’90-es évek magyar Oi/huligán rock/streetpunk himnuszai előtt kíván tisztelegni, azaz azon legendás együttesek és a dalaik előtt, amelyeken ő és a korosztálya felnőtt két évtizeddel ezelőtt a színtéren. A Szent Suhancok augusztusban hozta ki első stúdióalbumát, ennek a bemutatója lesz január 13-án, pénteken a Fehérvári út végén, a Club202-ben, ahol meglepetés vendégek felbukkanása is várható.

A Szent Suhancok előtt két csapat is fokozza majd a hangulatot! A Tar Had 2007 tavaszán alakult, zeneileg az együtténeklős olasz Oi! vonal áll a legközelebb a szívükhöz, a Szebb Napok pedig mostanában egy szaxofonossal kiegészülve az utóbbi hónapok egyik legaktívabban koncertező fiatal bandája, dallamos Oi! és Ska számokkal a tarsolyában.

A koncert pontos menetrendje:
20 óra: kapunyitás
21 óra: Tar Had
22 óra: Szebb Napok
23 óra: Sziva Balázs és a Szent Suhancok

A belépő 1500 Ft, lányoknak viszont ingyenes!
Elő a bakancsokkal és a nadrágtartókkal! Oi! Oi! Oi!

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=2934

Beküldte: - jan 9 2012. Kategória Koncertek, előadások. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin