Warning: preg_match_all() expects parameter 2 to be string, object given in /home/mus10000/public_html/wp-includes/functions.php on line 4264

Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, object given in /home/mus10000/public_html/wp-includes/functions.php on line 4269

Warning: mb_substr() expects parameter 1 to be string, object given in /home/mus10000/public_html/wp-includes/functions.php on line 4269
Nemzeti Hip-Hoppal indul a foci VB Magyarországon | Zene magazin

Nemzeti Hip-Hoppal indul a foci VB Magyarországon
Újra eltelt négy év, újra itt a foci VB, ami a budapesti nyáréjszakában azt is jelenti: a szabadtéri szórakozóhelyek, kerthelyiségek, teraszok java része leengedi a vetítővásznat, kirakja a tévéket, hogy koncertek előtt-után, vagy simán csak sörözés közben együtt szurkolhassanak a vendégek.
A Bëlga számára azonban idén ez még egy plusz dolgot jelent: az ő Barba Negra Track-es koncertjük ugyanis pont az idei VB első meccse előtt ér véget – elmondhatjuk hát, hogy a Track közönsége számára Nemzeti Hip-Hoppal indul a foci VB.

„Én nem szoktam rendszeresen focizni, de majd fogok vasárnaponként, csak még nincs akkora pocakom. Utoljára 2 éve fociztam koncert előtt Miskolcon, a színpad mögött” – taglalja Bauxit a focihoz való viszonyát. – „Passzolgattunk a fiúkkal, aztán egy labda túl közel pattant az egyik biztonsági őr Suzukijához (de nem érintette), mire ő megfenyegetett minket, hogy ránk uszítja a kutyáját. (nevet) De folytattuk.”
„A Bëlga szereti focit és minden labdajátékot” – mond neki némileg ellent Még5Lövés. – „Itt a fesztiválszezon és mi minden koncert előtt elővesszük a buszból a labdát és focival melegítünk a koncertre, de nézni még jobban szeretjük. Én főleg a külföldi focit szeretem nézni, meg a magyar meccsek utáni nyilatkozatokat. Egyformán szórakoztató mindkettő.”
Abban azonban egyetértenek, hogy a koncert után együtt leülnek néhány sörrel és megnézik a meccset.
„Én a vébén mindig a leggyengébbnek drukkolok, mert a jóknak nincs rá szüksége” – fejti ki Bauxit. – „Meg mindig van egy csapat, aki kedvenc lesz, értük szorítok, olykor drukkolok is, de nem szurkolok, csak maximum a kanapéról szorítok.”
„Végre kijutottunk hosszú idő után (ti. a Bëlgák), Marvinnal az élen ezért nyilvánvalóan nekik szurkolunk.” – teszi hozzá Még5Lövés. –„Titusz emellett nagy Irán szurkoló. De minden meccset megnézek, amit tudok, a lényeg, hogy legyen dráma!”

2014-06-11- 17-59-07
Aki tehát eljön a Barba Negra Trackbe a Bëlga koncertjére 2014. június 12-én, az akár utána együtt is szurkolhat a fiúkkal!
Bëlga
2014. június 12. csütörtök, 19 óra
Barba Negra Track, Budapest, XI. Neumann János u. 2.
https://www.facebook.com/events/503513096441218/

Jegyár:

Elővételben: 1000 Ft.
Helyszínen: 1500 Ft.

Jegyvásárlás:

– A Broadway hálózatában:
http://www.broadway.hu/koncert/belga.html

– A Ticketportál hálózatában:
http://www.ticketportal.hu/event.aspx?ID=45871

– A Barba Negra hálózatában:
http://track.barbanegra.hu/belga_20140612

Barba Negra Track jegypénzátárában hétfőtől szombatig minden nap 15:00-tól 20:00 óráig. Programnapokon 15:00-tól.

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=5795

Beküldte: - jún 11 2014. Kategória Koncertek, előadások. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin