Lesz Enrique Iglesias koncert Magyarországon?
Az enriqueonline.hu rajongói oldal a következő segítségkérést küldte Enrique Iglesias koncertt-ügyben, a rajongók segítségét kérve.

Szeretnénk a segítségeteket kérni, hogy 2012-ben lehessen végre, 12 év után hazánkban Enrique Iglesias koncert! Sajnos mi magánemberként nem tudjuk eljuttatni kérésünket elég emberhez, és anyagi lehetőségeink is korlátozottak.

Az EnriqueOnline.hu rajongói oldal az egyik hazai koncertszervező irodától hatalmas lehetőséget, ajánlatot kapott.
HA ÖSSZEGYŰJTÜNK (MINIMUM) 5000 OLYAN E-MAIL CÍMET akik OTT LENNÉNEK ENRIQUE IGLESIAS KONCERTJÉN , vagy komolyabb érdeklődők, akkor BIZTOS HOGY LESZ KONCERT BUDAPESTEN 2012 ÁPRILISÁBAN!
Valamint, beszéltünk az ügyvezető igazgató úrral, aki elmondta, hogy jó viszonyban van a menedzsmenttel, és már voltak tárgyalások is, és Enrique is SZERETNE Budapestre jönni! De csak akkor kerül megrendezésre az esemény, ha sikerül az adott számú érdeklődő emailt, névvel megszereznünk!!! Aki részt venne a koncerten, vagy még csak gondolkozik azon, hogy OTT lesz, akkor az küldjön nekünk egy e-mailt a koncert@enriqueonline.hu címre!
Vagy csatlakozzon a Universal Music kiadó facebook oldalán található felhíváshoz:

Minden egyes cím számít!
Határidőnk: december vége, addigra kell összegyűjtenünk minimum 5000 emailt!
A jegyárakról is kaptunk tájékoztatást: 10.900,-Ft-tól 19.900 forintig lennének kaphatók.
Valamint, a szervező iroda az e-mail lista alapján mindenkinek értesítést küldhet a koncert időpontjáról, a fan club tagok interneten soron kívül kaphatnának jegyet 1 napig, a jegyárusítás megkezdése előtt a “dühöngőbe” a színpad elé, és az előre feliratkozók között – sorsolással kijelölve, – néhányan részt vehetnének egy meet&greet-en a koncert előtt Enrique-vel!

További infó: www.enriqueonline.hu!

Szeretnénk a segítségeteket kérni, mert úgy érezzük, mint rajongók, elértünk a lehetőséget, de mi egyedül kevesek vagyunk, ekkora nagyságrendű tömeg eléréséhez.

Előre is nagyon köszönünk, minden apró segítséget!

Üdvözlettel: enriqueonline.hu szerkesztősége

 

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=2627

Beküldte: - nov 17 2011. Kategória Koncertek, előadások. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin