Kedden fellép Saga (Svédország) a Magyar Szigeten. (Augusztus.01-07)
Magyarországon először itt lép színpadra a svéd Saga, aki az európai nemzeti ellenállás talán legismertebb énekesnője.  A sok  országban betiltott énekesnő sok helyen járt már, dehazánkba most érkezik először, ugyanis augusztus 2-án a XI. Magyar Sziget nagyszínpadán fog fellépni. Saga a legendás Skrewdriver zenekar  Ian Stuart számainak feldolgozásaival vált híressé, ám mára az északi civilizáció élethalálharcáról szólnak a számai.  Ian Stuart  a Blood and Honour alapítója, és ’93-ban autóbalesetben elhunyt.

Az immáron több mint 10 éves Magyar Szigetre évek óta egyre több európai hazafi is érkezik, hogy megtapasztalják a magyar nemzeti radikalizmus erejét, egyúttal tanulva tőlünk, megismerve a magyar igazságot, jelenlegi harcunkat és történelmünket. A Magyar Sziget szervezői megragadták az alkalmat, és a kiépítendő testvéri szövetség jegyében a fesztivál második napján számos külföldi (lengyel, horvát, olasz, flamand stb.) előadó és fellépő is lesz a magyar rendezvényen. Ennek a napnak a csúcspontján ad koncertet Saga is.

forrás: szentkoronaradio.com

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=1626

Beküldte: - júl 21 2011. Kategória Koncertek, előadások, Magyar Sziget. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin