Kabrió kamarakoncertek ezen a héten is a Trackben
Belmondo

Belmondo


A múlt heti ítéletidő miatt erre a hétre csúszott Belmondo-koncerttel nyit kedden a Barba Negra Track kisszínpada a Terrace, amit szerdán a KiSTeHén és a Tudósok produkciója követ.

Ki gondolta volna, hogy Yvette egyszer még áthúzza a Belmondo számításait? Persze a nemrégiben saját honlappal (czutor.hu) jelentkező zeneszerző-frontemberen, Czutor Zolin és a Belmondón – valamint a szervezőkön – ez nem fogott ki. Igaz, egyhetes késéssel, de látható lesz a Track kisszínpadára tervezett program, ami a Kooperatív album dalaira épül,  a következő vendégelőadók felemelő társaságában: Kovács Krisztián (Fish), Szekeres András (Junkies) valamint a Fourtissimo rézfúvós kvartett.

KiSTeHéN a Trackben

Volt az a bizonyos sláger, amiről nem is biztos, hogy el tudták dönteni a zeneszeretők, hogy mennyire vehető komolyan. Aztán bebizonyosodott, hogy mindent úgy kell értelmezni, ahogy van, hiszen ilyen a művészet, az alkotás. Majd az is kiderült, hogy a KiSTeHéN a mulatozás mellett bizony tud nagyon komoly hangvételben is zenélni. Minderre jó bizonyíték lesz a Barba Negra Track kisebbik színpadán bemutatandó koncertjük.

Vendégük pedig nem más, mint a méltán izgalmas Tudósok zenekar, akik Oroszországtól az Amerikai Egyesült Államokig több száz koncertet behúztak már, és a dadaizmus mezsgyéjén semmilyen körülmények között sem ismernek könyörületet. Klasszikus példa erre az Apa kocsit hajt című örökbecsű, ami nélkül nem volt házibuli az ezredforduló idején.

Belmondo / Fatal Error
2014. 05. 20.

19:00 Kapunyitás
19:30 Fatal Error
20:00 Belmondo

KiSTeHén / Tudósok
2014. 05. 21.

19:00 Kapunyitás
19:30 Tudósok
20:30 KiSTeHén

A koncertek után DJ Toyota, buli hajnalig!
Beugró: 1000,- forint

Web:
https://www.facebook.com/barbanegratrack

 

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=5746

Beküldte: - máj 20 2014. Kategória Koncertek, előadások. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin