Újabb bőrt húznak le az István a király rockoperáról
2015-02-05- 5-52-05- Novák Péter rendezi az István, a király című rockopera új előadását. Szörényi Levente és Bródy János műve augusztus 19-én az 1983-as bemutató helyszínén, a városligeti Királydombon lesz látható.

“Koncertszínház lesz, a zene és a szöveg prioritást kap az előadás során” – jelentette ki Novák Péter a szerdai budapesti sajtótájékoztatón. Az MTI kérdésére elmondta: számára Alföldi Róbert 2013-as rendezése idézte fel leginkább az 1983-as koncepciót, amely vegyes műfajú előadás volt.

Mint elhangzott, az eredeti szereplőgárdából hárman fognak szerepelni: Varga Miklós most is István király lesz, Deák Bill Gyula a Táltos, míg a korábbi Koppány, Nagy Feró ezúttal Laborcot alakítja és Feke Pál lesz Koppány.

A további főbb szerepekben Keresztes Ildikó, Simon Boglárka, Radics Gigi, Homonnay Zsolt és Kocsis Tibor lesz látható. A produkciót a 2015-2016-os évadban az ország 14 sportcsarnokába viszik el.

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=6014

Beküldte: - feb 5 2015. Kategória Koncertek, előadások. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin