Honfoglalás – Magyar Lovas Színház-Komárom 2011. augusztus 19-20-21
 Magyar Lovas Színház ebben az évben is hű marad ahhoz a hagyományához, hogy évről évre új, nagyszabású, történelmi zenés darabot mutat be.

A múlt év fergeteges sikere a Trója után, most igazi magyar témához nyúltunk.

A mindenki által jól ismert Honfoglalás című magyar film Franco Nero főszereplésével, most életre kel itt Komáromban, egy rendhagyó helyszínen, parádés szereposztásban.

A film alkotói Koltay Gábor, Koltay Gergely és Szűts István, valamint a Lovas Színház vezetői hisznek abban, hogy ez a gyönyörű téma színpadra alkalmazva is hatalmas sikert arat majd és elviszi hírünket a világban.

Célunk, hogy a magyar fiataloknak megmutassuk, hogyan vert gyökeret a mi csodálatos népünk itt Európa szívében.

„A szállj, szállj sólyom szárnyán” című dal szerzői és Pintér Tibor a darab rendezője, gondoskodnak arról, hogy az előadás egy feledhetetlen élmény legyen Önöknek, ha ellátogatnak hozzánk!

Főbb szerepekben: Pintér Tibor, Buch Tibor, Hujber Ferenc, Hábencius György, Papadimitriu Athina, Kassai Lajos, Vadkerti Imre, Janza Kata, Varga Zsuzsa, Oláh Sándor, Csákvári Zoltán, Márkos Attila 

A Magyar Lovas Színház összes lovasa és a Sziget Színház teljes társulata és tánckara.

2011. augusztus 19-20-21.
A szektor-8000ft/db, B-szektor 7000ft/db.
Az előadás a színház épületében lesz megtartva. Kezdés este 19-órakor.

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=1717

Beküldte: - aug 1 2011. Kategória Koncertek, előadások. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin