Hegyalja Fesztivál – Tokaj,július 13-tól 17-ig
Ahogy egyre közeledik a július 13., úgy lesz egyre nehezebb kivárniuk a zenerajongóknak, hogy végre a Hegy’en lehessenek. Az idén ugyanis július 13-tól 17-ig várja az érdeklődőket a Hegyalja Fesztivál, amely az elmúlt 12 év alatt az egyetemisták, főiskolások legmozgalmasabb nyári találkozójává vált. Kelet-Magyarország legnagyobb fesztiváljára a külföldi fellépőkön túl ide gyűlnek a legjobb hazai muzsikusok, stand-uposok borászok is – sőt akár az is előfordulhat, hogy együtt készíti a vendég a halászlét kedvenc írójával.

Világsztár Tokajban

Néhány név a négynapos programból: a Genesisből ismert, világsztár Steve Hackett és a Djabe közös fellépése, Szalóki Ági és Borlai Gergő a Kishúggal, akik az elektronikába szőtt pattogós népzenét képviselik, Mitsoura Mónika és csapata, Besh o Drom, a Kerekes Band és a Folkfusion Band, Csík zenekar, Ferenczi György és a Rackajam, Firkin, a Kistehén és az Ismerős Arcok, Szabó Balázs Band.
a világsztár fellépő mellett a környező országok zenei tehetségei is megmutatják a Hegyalja közönségének, mit tudnak. Cseh, lengyel, szlovák és román művészek hozzák majd el kultúrájukat és ritmusaikat Tisza-partra. Új programhelyszín is bemutatkozik a fesztiválon MR2 Furmint Klub néven.
Az esti koncerteken kívül további programok várják az érdeklődőket. A borválasztásban a Hegy’ fiatal borásznői is segítenek, akik a legfrissebb bordivatokról és a női borpraktikákról beszélgetnek Veiszer Alindával. De az MR2 Furmint Klubban nem csak gyakorlatban lesz gasztronómia: délutánonként gasztobloggerek, séfek és borászok engednek bepillantást színes, ízes világukba.

Kultúrára éhezve

A kultúrára éhezők is megkapják, amire vágynak: Lévai Balázs talk show-val készül a Hegyaljára, népszerű művészek és az irodalom fontos képviselői és eljönnek Tokajba. Ők és kiállítások, színházi előadások, performance-ok is várják a fesztiválozókat a klubban. Az esti koncertek után a táncházban folytatódhat az este.
Az idén a tavalyi árakon léphet be a vendég a Hegy’re! Több mint 200 fellépő, sportprogramok, csónaktúrák, színházi előadások, izgalmas beszélgetések, boros pincék a programban: május 31-ig diákoknak 13.500, mindenki másnak 15.000 forint az akciós Hegy’bérlet.

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=1151

Beküldte: - jún 5 2011. Kategória Hegyalja fesztivál, Koncertek, előadások. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

1 hozzászólás - “Hegyalja Fesztivál – Tokaj,július 13-tól 17-ig”

  1. nevernote

    Az eddigi tapasztalataim alapján én is csak jókat tudok mondani, nagyon korrekt mindig a felhozatal, olcsó a sör, barátságosak az emberek és mindig kitűnő a hangulat. És annyira szimpatikus, hogy végre van egy fesztivál ami törődik a környezettudatossággal is!

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin