Geszti lebőgött a Szigeten
Nem jött be a Gesztivál. Pedig olyan szépen meg volt tervezve. Geszti zenei életmű a Szigeten Prince elött egy nappal. Először is az idő. Geszti nem tudott jó időt “intézni”, de azért így is összegyűlt a nép.

“Nem voltunk sokan, nagyon nem. Ha abból indulok ki, hogy anno az LGT koncerten pánikroham-közelben voltam, és Magyar Dal Napján egy csikket sem lehetett leejteni, a Gesztivál ezekhez képest kismiska volt. A koncert is sajnos. Pedig, “Csak egyszer az életben!” – hirdette a tarka tábla. Srácok, valami nagyon hiányzott!…..
Jómagam sosem voltam az a koncerteken fanyalgós, szájhúzós típus, ha nem tetszik, csendesen nyugtázom, hogy ez biza’ nem sikerült, “lesz még rosszabb” is!
Most azonban csalódtam sajnos, és bizonyára még jópár Geszti Péter rajongó, velem együtt. A hétfői Gesztivált nem fogom élete kudarcának és karrierje legmélyebb pontjának betudni, hiszen sok minden volt, amiről nem ők tehettek. De azért, ha posztolnám, egy hullámos szájú smiley-t biggyesztenék a mondanivalóm mögé”.
– írja a Life.hu

Bakikkal volt tele az est:  ”a virtuálisan megidézett Zoránnak a Gesztivel előadott duetthez kétszer kellett megjelennie – az első vetítésnél a kivetítőn megmerevedett a kép -, később pedig, egy újabb filmes bejátszásnál a hang fagyott le, komikus volt nézni a képernyőn tátogó Dés Lászlót és Geszti Pétert.” -olvasható  a Zalai hírlapon.

Az online újságok szinte csak negatívot írnak a mínusz egyedik estről, mint példál a Cívishír, aki “Sokaknak csalódást okozott Geszti “ címmel írt a koncertől.

A végső döfés onnan jött Gesztinek, ahonnan nem várta volna, az Indexen egy igen lejárató, de valós cikk jelent meg : “A Gesztiválnak nem lett volna szabad megvalósulnia több okból sem. Sorba vesszük: Geszti Péter minden akarata ellenére sem lett közkincs a popkultúrában, a Szigetnek egyáltalán nem tesz jót egy ilyen főfellépő és igény sem volt rá. …” -és ebben a stílusban is folytatódik.
A Mandiner blog szerint ezt kapták Gesztitől”.…két és fél óra küzdelmet a rettegtető kapuzárási pánikkal és egy David Beckhamesnél lényegesen szerényebb költségvetésű, nagyszínpados Adidas-reklámot…” 

Írtak azért jót is, azt se hallgassuk el, Mókusélet hajnalig bőgött utána… igaz nem a koncert miatt.  Aztán olyan is volt, aki öregecskén Geszti miatt ment ki a Szigetre, és azt hitte most mutattuk meg, hogyan mulat a magyar. Szegény.

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=1788

Beküldte: - aug 9 2011. Kategória Koncertek, előadások, Sziget. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin