Félsziget fesztivál – Féláron árulják a jegyeket
Féláron kínálnak jegyeket a marosvásárhelyi Félsziget fesztivál szervezői, akik ezzel a gesztussal akarnak kedveskedni a jubileumi, tízedik rendezvény apropóján.

A magyarországi Sziget Kulturális Szervezőiroda portfóliójába tartozó erdélyi fesztivált augusztus 23-26. között tartják, a belépők augusztusig válthatók ki kedvezményes áron – közölték a szervezők kedden az MTI-vel.

“A Félsziget fesztivál tízedik kiadását együtt szeretnénk ünnepelni azokkal, akikkel az elmúlt években együtt buliztunk Erdély legnagyobb rendezvényén. Ezért döntöttünk úgy, hogy mindenki számára hozzáférhető jegyárakat szabunk” – nyilatkozta Bodor László fesztiváligazgató.

Mint kifejtette, az olcsóbb jegyek nem jelentik azt, hogy a fesztivál színvonala is csökken, hiszen idén is változatos programot terveznek a több nemzetközi sztárt, valamint romániai és magyarországi előadókat egyaránt felvonultató fesztiválon.
Idén több visszatérő fellépője lesz a Félszigetnek, például a német André Tanneberger, vagyis ATB, a népszerű trance-előadó, aki korábban kétszer is megtöltötte a fesztivál Arénáját táncoló rajongókkal. A német Josh Gallahan fellépése szintén a fesztivál elektronikus zenei programját erősíti.
Visszatér a fesztiválra a francia Babylon Circus: a tíztagú reggae-ska együttes fellépése a 2010-es Félsziget egyik csúcspontja volt. Németországból a Rotfront együttes is érkezik Wahorn Simonnal, a nemzetközi underground színtér egyik kultzenekarának számító brit New Model Army szintén a Félsziget vendége lesz.
A szervezők a magyar zenekarok közül eddig a Compact Discót jelentették be, amely az idei Eurovíziós Dalfesztiválon képviseli Magyarországot.(MTI)

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=3575

Beküldte: - máj 16 2012. Kategória Félsziget, Koncertek, előadások. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin