Elkezdődött a Hegyalja Fesztivál
A tavalyihoz hasonló nézőszámra számítanak 13. Borsodi Hegyalja Fesztiválon, így a rendezvény helyszínéül szolgáló rakamazi Tisza kempinget vasárnapig akár 80 ezren is felkereshetik.

Idén ugyan kevesebb bérletet adtak el, de a napijegyet váltók száma nőtt 2011-hez képest – mondta el Bukovinszky Béla főszervező csütörtökön az MTI-nek, hozzátéve, hogy valószínűleg nem dől majd meg a látogatócsúcs.
A jegyek közül az olcsóbbakat keresi a fesztivál célközönségének számító fiatalabb korosztály, a kedvezményes árú belépőkből tavalyhoz képest többet adtak el, a felnőtt belépők értékesítésében azonban visszaesést tapasztaltak – tette hozzá.
A négynapos zenei fesztivál ideje alatt kilenc színpadon kétszáz fellépő, köztük negyven külföldi zenekar szórakoztatja a látogatókat. A kempinget már kedden megnyitották a fesztiválozók előtt, a hivatalos megnyitót pedig szerdán tartották. A Rakamazra és Tokajba látogatókat a koncertek mellett extrémsportparkkal, a már megszokott civil utcával, borkóstolókkal, közéleti fórumokkal és kerekasztal-beszélgetésekkel várják a szervezők. Idei újdonság a Karriergyár, ahol álláskeresési és karrierépítési tanácsokkal, állásajánlatokkal, munkáltatói szakmai előadásokkal, konzultációkkal várják az érdeklődőket.
A tokaji Paulay Ede Színházban kiállításokat és színházi előadásokat tekinthet meg a közönség, a Hegyről a Völgybe című kézműveskiállításon és -vásáron a hegyaljások a kapolcsi Művészetek Völgyének árusaival, művészeivel ismerkedhetnek meg.
(MTI)

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=3842

Beküldte: - júl 20 2012. Kategória Hegyalja fesztivál, Koncertek, előadások. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin