Danko Jones, Iggy Pop és a Guano Apes is fellép Marosvásárhelyen a Félszigeten
A  Félsziget fesztiválra 2011. augusztus 25-28. között kerül sor Marosvásárhelyen, a Maros partján.

Zúzósan indít a Tuborg Green Fest Félsziget kilencedik kiadása: a német Guano Apes zenekar lesz az első nap sztárja. Az emblematikus crossover zenekar első erdélyi fellépésére készül, miután 2009-ben a bukaresti Tuborg Green Festen hozta őrületbe a közönséget olyan slágerekkel, mint az Open Your Eyesvagy a Lords of the Boards.

Szintén a rockerek örvendhetnek a kolozsvári Grimus-nak, akik a fesztivál második napján mutatják be az Európában már szeptemberben, Romániában pedig októberben megjelenő új lemezüket, az Egrettát.
Szombaton viszatér a fesztiválra a közönségkedvencnek számító magyar hardcore formáció, a Subscribe is.
Pénteken este tízkor csap a húrokba a kanadai Danko Jones is, már csak ezért az egyért is érdemes ellátogatni a koncertekre.

A korábban bejelentett Nick Warren, Tiga vagy Borgore mellé csatlakozik a Reality Engine, a Stereo Palma, a Şuie Paparudeés a R.O.A. (Rise of Artificial).
A New York-i zenei avantgárdhoz tartozó Reality Engine trió az elektronikus ütemeket látványos holografikus show-val hozta össze, az eredmény pedig látható zene és hallható képek. Progresszív house és techno zenéjük és a hozzá társuló látvány egyedi audiovizuális élményt ígér.
Stereo Palma a magyar zenei körökben már régóta ismert Náksi Attila és Brunner Zsolt projektje, amelynek több száma is rendszeresen előfordult az utóbbi években olyan nagyágyúk szettjeiben, mint Roger Sanchez, Bob Sinclar vagy Judge Jules. Llegutóbbi, Lick It című remake-jük pedig hét egymást követő héten hangzott el Scott Mills műsorában a brit zenei közízlést irányító BBC Radio 1-on. Miután megmozgatták Ázsia, Amerika, Szingapúr vagy Ibiza partizóit, eljött a félszigetezők ideje is.
Şuie Paparude nemcsak hogy nem szorul bemutatásra, hanem már az is magától értetődő, hogy idén is fellépnek a Félszigeten. Ők azok, akik évről évre a legjobb hangulatot teremtik a Freedom Music Arénában, és akiknél hajnalig nincs megállás.
Az országon végigsöprő, a TuborgSound által támogatott bemutatkozó turnéja végére a Félszigeten tesz pontot Junkyard és UNU’, vagyis a R.O.A., amely az idei év egyik legnagyobb slágerével büszkélkedhet.

A Tubor Green Fest Félszigetre 2011. augusztus 25-28. között kerül sor Marosvásárhelyen, a Maros partján, a Víkend-telep szomszédságában. A rendezvényre szóló jegyeket az Eventim hálózatában, illetve a www.eventim.ro oldalon lehet beszerezni. A négynapos bérlet ára július 15-ig 179 lej, ezt követően augusztus 24-én délig 199 lej, a helyszínen pedig 240 lej. A napijegyek elővételben 80, a helyszínen 100 lejbe kerülnek.

Az idén érettségizők számára a fesztivál 33%-os kedvezményt biztosít, ők július 15-ig 159 lejes áron vásárolhatnak bérletet az Eventim kirendeltségeinél. A STUDCARD-tulajdonosok egészen augusztus 19-ig válthatnak kedvezményes, 169 lejes bérletet.

A Félsziget legfrissebb híreit a rendezvény hivatalos honlapján, illetve Facebook-oldalán lehet követni.

 

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=1828

Beküldte: - aug 16 2011. Kategória Félsziget, Koncertek, előadások. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin