Warning: preg_match_all() expects parameter 2 to be string, object given in /home/mus10000/public_html/wp-includes/functions.php on line 4264

Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, object given in /home/mus10000/public_html/wp-includes/functions.php on line 4269

Warning: mb_substr() expects parameter 1 to be string, object given in /home/mus10000/public_html/wp-includes/functions.php on line 4269
Csak a ZP-ben játszik nyáron Budapesten az Ocho Macho | Zene magazin

Csak a ZP-ben játszik nyáron Budapesten az Ocho Macho
Igazán pörgősen alakul a szombathelyi banda idei nyara. Nemrég a legendás Buena Vista Social Club előtt léphettek fel szülővárosukban, turnéjuk során bejárják a vidéki nagyvárosokat, de természetesen Budapestet is útba ejtik: július 31-én, szerdán este a Zöld Pardonban adnak egy szokásosan jó hangulatú, igazi „hupogós” koncertet, ahol a készülő lemezükről is eljátszanak majd egy-két dalt. 

Óriási megtiszteltetés érte a közelmúltban az Ocho Macho legénységét. Előzenekarként léphettek fel ugyanis a Buena Vista Social Club előtt, ráadásul hazai pályán, azaz Szombathelyen állhattak színpadra a világhírű együttest megelőzően.

– Már önmagában az is csodálatos érzés volt, hogy kiválasztottak minket és felléphettünk előttük, de azt hiszem, minden zenész nevében mondhatom, hogy az semmihez sem hasonlítható büszkeséggel tölti el az embert, amikor megtudja, hogy a példaképei a színpad széléről kísérik figyelemmel a koncertjét. Merthogy a Buena Vista bizony végignézte a mi műsorunkat! – áradozott Kirchknopf Gergő, a banda énekese.

Nem csoda, hogy ezek után még több pozitív energiával feltöltődve vágott neki a csapat a nyári turnéjának, melynek egyetlen budapesti helyszínéül a Zöld Pardon szolgál majd, július 31-én, szerdán este.

Ocho Macho

Ocho Macho

– Idén is nagy hangerővel, jókedvvel, lelkesedéssel és persze egy-két új dallal várunk mindenkit a ZP-be. Ezek majd az őszre tervezett nagylemezünkön fognak megjelenni, amelyre a szabadidőnkben rögzítjük a már összeállt számokat. De addig is egy-két számot már beépítettünk a repertoárunkba, mert amellett, hogy a közönségünknek is kedveskedünk velük, ezzel mi is gyakoroljuk őket, mert a rengeteg koncert mellett leginkább a turnébuszban van lehetőségünk pótolni a kimaradt próbatermi órákat. Azonban a ZP után sincs megállás, hiszen másnap Németország felé vesszük az irányt, úgyhogy aki unatkozik, bátran tartson velünk! – tette hozzá nevetve a frontember.
Ha Németországig nem is, de a Zöld Pardonba mindenképp érdemes ellátogatni július 31-én este, hiszen az Ocho Macho csak ott lép fel a fővárosban a nyár folyamán. Az előzenekar az Anselmo Crew lesz, a koncertek után DJ BALIO open air salsa party-ja várja a közönséget.
A koncertre a belépő 600 Ft-ba kerül.

Az esemény meghívója:

https://www.facebook.com/events/683788838313506/

Részletek:

https://www.facebook.com/ochomacho

http://www.ochomacho.hu/

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=5130

Beküldte: - Júl 25 2013. Kategória Koncertek, előadások. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin