Babos magyarázkodik a Klubrádió koncert miatt
“„Ez egy olyan koncert, ahol nagyon sok művész kollégám, barátom, általam tisztelt muzsikus vállalt szerepet. Azt hiszem, itt a legfontosabb mondanivaló az összetartás és a segítségnyújtás. Emellett a kölcsönkenyér visszajár – indokolta Babos Gyula zenész a Klubrádió Hadd Szóljon! koncertjének egyik fellépője azt, miért lép színpadra sok más zenésztársával együtt a Klubrádióért június 29-én, a Syma csarnokban, aki egyébként maga kereste meg a Klubrádiót azzal, hogy szívesen játszana a rádióért.
Tudnivaló, hogy a rádió szenved, a hallgatóitól kunyerál pénzt műsoridő vásárlás címén. Amióta nem az MSZP van hatalmon, valahogy elfogyott a pénz. A sok Bolgár hallgató úgy látszik keveset dobott össze, most egy koncerttel akarják megkoronázni a gyűjtést.
A fellépők listája egyáltalán nem meglepő, íme: Babos Gyula, Bíró Eszter és Fodó, Bródy János, Cipő, Dés László, Gerendás Péter, Geszti Péter, a Kesh, Kulka János, a Pa Dö Dö, Somló Tamás, Takáts Eszter. 

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=1200

Beküldte: - jún 8 2011. Kategória Koncertek, előadások. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

1 hozzászólás - “Babos magyarázkodik a Klubrádió koncert miatt”

  1. [...] Hallgathatatlan. Érdemes megnézni a Petőfi toplistát , mindent elmond. Kesh nevű 2 számos  Klubrádió mentő zavaros, semmilyen bandák szólnak, rappek és tücsökrajok. …”Talán megérte vetni [...]

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin