Antropos.hu 9. születésnap az Instantban! – 2012. március 17. szombat
 Az Antropos.hu kulturális online magazin (http://www.antropos.hu) március 17-én születésnapi estjével szeretné megköszönni olvasóinak, hogy kilencedik éve kattintanak a magazin oldalaira, olvassák a cikkeket, nézegetik a fotókat, és részt vesznek az Antropos.hu rendezvényeken. A belépés ingyenes!

A tavasz első fuvallataira ismét fergeteges szülinapi partyt rendez az Antropos.hu! Ismét eltelt egy év, és a készítők újra szeretnék megünnepelni olvasóikkal – ahogy minden évben is -, hogy immár 9. éve kattintanak az Antropos.hu kulturális online magazin oldalaira.

A népszerű Instantban (Budapest, VI., Nagymező utca 38.) 2012. március 17-én, szombaton megrendezésre kerülő rendezvényen felvonul a hazai elektronikus élet színe-java: a fellépők között lesz a Neo-ból ismert Kőváry Péter alias Kovary, a dj ikerpáros Dublic, Pryus a Ninjabreakz produkcióból és az Antropos.hu egyik házi dj-je LNF. A vizuális élményről ismét a Praxinoscope visual (Antropos.hu) gondoskodik.

Az est alapja az electro, dubstep, tech-house, minimal és breaks stílusok forgataga lesz, és természetesen, ahogy az minden szülinaposnak dukál, a fénypontnak a szülinapi torta felvágása ígérkezik éjfél körül.

Az eseményen tortával, tűzijátékkal és fergeteges hangulattal várnak az Antropos.hu készítői!

A fellépőkről:

 KOVARY (neo) / nu-electro, moombahton
A neo 2007 óta akív szereplője a budapesti klubéletnek, és hamarosan megjelenik új EP-je az amerikai Noiseporn Records-nál.
A NEO zenekar mellett aktívan dj-zik, az évek során a legtöbb budapesti underground klubban megfordult, többször játszott a Szigeten, és rendszeresen eleget tesz vidéki és külföldi felkéréseknek is. Stílusa a house, az electro, a disco és funk határmezsgyéjén mozog. Első önálló (dupla) Ep-jén a saját trekkek mellett olyan olyan neves hazai és külföldi remixerek készítettek átiratot mint Mark Lam, Stereo Killaz vagy TMX. Emellett Kovary készített már hivatalos remixet a Zagarnak a Hangmásnak és a The Trousersnek, a Radio Panic-nak és a NEO-nak is. 2010 év vége óta – TMX és Brandon mellett – Péter rezidense lett a Sticky Beats elnevezésű partysorozatnak.

 

PRYUS (Ninjabreakz) / break, electrobreak, dubstep
Sokoldalú, változatos zenei ízlés, kísérletezés jellemzi a Pyrus szettjeit. Számára a legfontosabb, hogy a közönség elégedett legyen, és hatalmasat bulizzon.

DUBLIC / break, electro, dubstep
A Tóth Gábor és Tóth Gergely alkotta duót igazi stíluskavalkád jellemzi, igyekeznek mindig valami újdonságot nyújtani. A Tilos Rádió Jövőzene című Tilos Rádiós műsorban válogatják a zenéket, saját alkotásaikat pedig olyan kaliberű nevek pörgetik, mint Krafty Kuts.

 

LNF (antropos.hu) / break, electro, dubstep, tech-house
vj: Praxinoscope (antropos.hu)

 


Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=3268

Beküldte: - márc 13 2012. Kategória Koncertek, előadások. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin