A Romano Drommal lép fel a colorStar
Megtalálta új útját a colorStar. A májusban átalakult csapat jelenlegi felállása mára
teljesen összeforrt. Október 13-án, szombaton a Dürer Kertben találkozhatunk legközelebb a zenekarral.

- Mára konkretizálódott a felállás, az utóbbi időben állandó közreműködőnek számító barátaink (Somogyi Ferenc – basszusgitár, Máté Szabolcs – billentyűs hangszerek, ének, vokál, Sándor Dániel – dob) alkotják velünk a colorStar megújult, 2012-es felállását – mondta Szalay Péter (gitár), aki Keleti Andrással (ének, gitár), az együttes másik alapító tagjával a zenei koncepcióért is felelős.

A colorStartól sosem állt távol a kísérletezés, nem is lehet egyetlen stílusba beskatulyázni
a csapatot. Fúziós zenei világuk a pszichedelikus, gitáralapú pop-rockot ötvözi az elektronikával, ezt bolondítják meg itt – ott világzenei elemekkel. Idén megjelent Flow című albumukon már hallható, hogy egyre inkább a vokális irányban haladnak tovább, erre most nagyobb hangsúlyt igyekeznek fektetni koncertjeiken is.

Colorstar


- A zenekari hangzás megújításán dolgozunk az új felállással. Az eddigi, gépi alapú vokálok mellett az emberi hang felé mozdulunk el. Most már többen is tudnak énekelni a csapatban, így a koncerteken is egyre több dal szólal majd meg élő vokál szólamokkal – mondta el Szalay Péter. Azt is elárulta, hogy javában készülnek az új számok, amelyek már ebben a szellemben íródnak.

Október 13-án a Dürer Kertben a colorStar mellett fellép a Moszkva Tér (MOX) és a
magyarországi kortárs roma kultúra egyik legismertebb képviselője, a Romano Drom is. Az estére a belépő 1200 forintba kerül.

További információ:
www.colorstar.hu

http://www.facebook.com/colorstar

http://www.durerkert.com/

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=4167

Beküldte: - okt 9 2012. Kategória Koncertek, előadások. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin