Kitették a szűrét a Tankcsapda gitárosának
Sok összezördülés után Lukács Laci kitette a szűrét Molnár Levente Cseresznyének a bandából. Kifelé kommunikálva persze ez a szépen hangzó frázis megy: az együtt töltött évek alatt megfáradt emberi kapcsolat miatt távozott a gitáros, akinek még a közönségtől sem volt ideje elbúcsúzni.

A gitáros nyilatkozata, aki a végén a nyugodj békében-nel a Tankcsapda halálát jósolja:
„Igazából még mindig felfoghatatlan nekem ez az egész, reggel, ha felkelek, végig kell gondolnom, hogy csak álom volt vagy mi…na szóval, ahogy a házastársak szokták mondani Laci kiszeretett belőlem. Persze nem semmi 20 évet egymás mellett lehúzni, ennyi idő alatt nagyon sok minden jó, rossz történik egy kapcsolatban, örülés, összeveszés, bulizás stb. Nagyon sok mindent átéltünk együtt, ez már nem elvehető.

Úgy gondolom, hogy az az egység, egységes kép, ami a Tankcsapdát képviselte, sőt egyik meghatározója volt, megbomlott. Egy nagyobb pihenő és itt a lelki dolgokról beszélek elsősorban, ráfért volna mindenkire. Mivel nem volt alkalmam elbúcsúzni a közönségtől, barátoktól, ismerősöktől ezt most teszem meg. Szóval nagyon köszönök mindent, örülök, hogy részese lehettem a shownak, itt nőttem fel köztetek, tőletek lettem „valaki”, konkrétan Cseresznye. Szóval nagy köszönettel tartozom mindenkinek, akik mellettünk voltak és segítették a zenekar pályafutását, végigkísérték a fejlődésünket. Nagyon nagy dolog, hogy egy kis debreceni zenekarból ide jutottunk ahol ma tart a Tankcsapda, és ezt nélkületek, a közönség nélkül nem tudtuk volna elérni, sziasztok! Részemről R.I.P.”
Ezzel szemben Lukács szerint keresik az új gitárost, írják a számokat, április elején pedig ismét turnéra indulnak.
Vajon kinek lesz igaza?

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=2991

Beküldte: - jan 22 2012. Kategória Rockzene, Zenei hírek. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin